Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΗΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 697 679 20 91

Στην εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου λειτουργούμε με μια φιλοσοφία εξαιρετικής δεξιοτεχνίας και εξυπηρέτησης πελατών. Έχουμε δημιουργήσει τη φήμη ότι είμαστε ειλικρινείς και απλοί τόσο με τη δουλειά μας όσο και με τις τιμές μας. Πέρα από τις ανώτερες τεχνικές μας δεξιότητες, προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων ηρεμία και εμπιστοσύνη.

Η ομάδα των υδραυλικών της εταιρείας Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και εγκατάστασης για κάθε στοιχείου του οικιακού αποχετευτικού και υδραυλικού συστήματος. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες υδραυλικών έκτακτης ανάγκης για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων εκτός των κανονικών ωρών λειτουργίας.

Είμαστε εδώ για να λάβουμε την κλήση σας 24 ώρες την ημέρα και 365 μέρες το χρόνο. Δεν έχει σημασία όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα αν είναι μέρα ή νύχτα, θα είμαστε διαθέσιμοι για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου Υπηρεσίες

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου έχοντας στη διάθεση τους πλήρως εξοπλισμένα οχήματα αλλά και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε βλάβη ή πρόβλημα έχετε στο χώρο σας. Όταν οποιοδήποτε μέρος του υδραυλικού και αποχετευτικού σας συστήματος αρχίσει να δυσλειτουργεί, μπορείτε να βασιστείτε στους ειδικούς τεχνικούς της Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου για να επιλύσει το πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ενδεικτικά οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε στις Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου είναι:

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου
 • Απολύμανση – Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου

Επιλέξτε την εταιρεία Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου για υπηρεσίες οικιακών υδραυλικών

Η Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου σας παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλα τα υδραυλικά μέρη του σπιτιού σας. Το υπόγειο μπορεί να έχει διαρροή, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στο θερμοσίφωνας σας, η τουαλέτα να χρειάζεται επισκευή, να αντιμετωπίζετε προβλήματα την αντλία κάρτερ. Ένας έμπειρος υδραυλικός μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα, ειδικά με τις νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις που μπορεί να έχουν προβλήματα κατά την τοποθέτηση τους ή την μετακίνηση τους αν ανακαινίζετε το χώρο.

Εμπορικές υδραυλικές υπηρεσίες από την εταιρεία Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου

Δεν έχει σημασία σε ποια κατηγόρια ανήκει η επιχείρησης σας, η παρουσία μιας βλάβης στο υδραυλικό ή αποχετευτικό σας σύστημα μπορεί να σημαίνει απώλεια εσόδων ή παραγωγικότητας συνολικά. Από μπλοκαρισμένες γραμμές αποχέτευσης, πλημμύρες ή διαρροή τουαλέτας, οι υδραυλικοί μας μπορούν να επιλύσουν κάθε υδραυλικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει η επιχείρηση σας.

Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου

Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου Συχνές Ερωτήσεις

Αυτές είναι μερικές από τι πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα υδραυλικά ζητήματα που απαντάμε στους πελάτες μας. Προσφέρουμε απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις, όπως τι να προσέχετε όταν έχετε μια διαρροή και πώς να απενεργοποιήσετε το νερό εάν η τουαλέτα σας ξεχειλίζει. Αν η απορία που έχετε δεν βρίσκετε στις επόμενες γραμμές μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο και σίγουρα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Πώς μπορώ να αποφράξω την τουαλέτα μου;

Τις περισσότερες φορές όταν η τουαλέτα σας φράξει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα έμβολο για να απομακρυνθεί το μπλοκάρισμα. Εάν όμως το μέγεθος του μπλοκαρίσματος είναι πιο σοβαρό ή το αποτέλεσμα ενός μεγαλύτερου προβλήματος, η χρήση ενός υδραυλικού φιδιού μπορεί να είναι η επόμενη καλύτερη λύση. Συχνά, οι άνθρωποι απομακρύνουν αντικείμενα όπως χαρτοπετσέτες, μωρομάντηλα, παιχνίδια, είδη υγιεινής και άλλα υλικά που μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Η χρήση χημικών ουσιών για την απομάκρυνση των φραγμών δεν συνιστάται λόγω του γεγονότος ότι είναι διαβρωτικής φύσης και μπορεί να αυξήσει γενικά το κίνδυνο καταστροφής τόσο του υδραυλικού αλλά και του αποχετευτικού σας συστήματος.

Πώς μπορώ να ελέγξω αν έχω διαρροή;

Εάν πιστεύετε ότι έχετε διαρροή στο σπίτι σας, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να ελέγξετε. Βγείτε στον μετρητή νερού και καταγράψτε τον αριθμό της κατανάλωσης. Βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν χρησιμοποιεί νερό για λίγες ώρες και, στη συνέχεια, επιστρέψτε και ελέγξτε ξανά το μετρητή (είναι πιο εύκολο να το κάνετε αυτό όταν όλοι πάνε για ύπνο και, στη συνέχεια, να το ελέγξετε ξανά το πρωί). Εάν το επίπεδο έχει αλλάξει, πιθανότατα έχετε διαρροή. Καλέστε τους τεχνικούς της Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου για να το φροντίσουν αμέσως!

Πρέπει πραγματικά να ανησυχώ για κρυφές διαρροές;

Ναί! Όχι μόνο οι διαρροές μεγαλώνουν με την ηλικία του υδραυλικού και αποχετευτικού συστήματος, αλλά μπορούν επίσης να προκαλέσουν ζημιές στο σπίτι σας. Η ανίχνευση και η επισκευή διαρροών προσφέρει πολλά άλλα οφέλη, όπως:

 • Μειωμένη ή καθόλου απώλεια νερού
 • Μειωμένος κίνδυνος να προκληθεί κάποια ζημιά που σχετίζεται με διαρροές
 • Μειωμένη ανάγκη για επισκευές έκτακτης ανάγκης

Μπορούν οι διαρροές να αυξηθούν με την πάροδο του χρόνου;

Ναι. Το νερό που διαρρέει από τους σωλήνες ή τα εξαρτήματά σας θα προκαλέσει τελικά αρκετή διάβρωση, ώστε ακόμη και μια διαρροή μικρή μεγέθους να μπορέσει τελικά να αναπτυχθεί και ενδεχομένως να προκαλέσει ζημιά στο σπίτι σας.

Ποιες είναι οι πιο συχνές αιτίες διάβρωσης των σωλήνων;

Η διάβρωση των σωλήνων μπορεί να προκληθεί από πολλά πράγματα, σχεδόν όλα σχετίζονται με την ποιότητα του νερού, όπως:

 1. Χημικές ουσίες στο νερό
 2. Το pH του νερού
 3. Η ποσότητα οξυγόνου στο νερό
 4. Η θερμοκρασία του νερού
 5. Η πίεση του νερού και η ταχύτητα με την οποία το νερό κινείται μέσα στους σωλήνες

Πόσο νερό σπαταλάτε από μια βρύση που στάζει;

Μια μόνο σταγόνα από μια φορά βρύση μπορεί να μην μοιάζει πολύ. Στην πραγματικότητα, χρειάζονται 15.140 σταγόνες για να ισούται με 4 λίτρα. Αλλά σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο:

Εάν έχετε μια βρύση που διαρρέει 10 φορές το λεπτό, αυτό είναι 14.400 στάζει την ημέρα 1578 λίτρα το χρόνο από μία βρύση! Πολλαπλασιάστε αυτό με τρεις βρύσες και είναι πάνω από 4546 λίτρα! Αν θέλετε να μάθετε πόσο διαρρέει η βρύση σας, μετρήστε πόσες φορές στάζει σε ένα λεπτό. Μόλις το καταλάβετε, μπορείτε να καταλάβετε πόσες φορές στάζει ανά ώρα, αριθμός σταλαγματιών x 60,  ή ανά ημέρα, στάζει x 1440. Από εκεί, μπορείτε να διαιρέσετε τον συνολικό αριθμό σταλαγματιών σε 15.140 για να λάβετε τον αριθμό λίτρων που μπορείτε να εξοικονομήσετε καλώντας την εταιρεία Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου για την επισκευή της βρύσης!

Τι πρέπει να κάνω εάν ξεχειλίζει η τουαλέτα μου;

Η τουαλέτα ξεχειλίζει συνήθως από διαρροή στη βαλβίδα πλήρωσης της δεξαμενής σας (καζανάκι) ή φθορά του άξονα ή του καλωδίου που καθορίζει το επίπεδο πλήρωσης. Όποια και αν είναι η αιτία, καλέστε την εταιρεία Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου για τη λύση!

Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου

Τι προκαλεί διαρροή στη βρύση;

Το πιο συνηθισμένο πράγμα που βρίσκουμε είναι οι διαβρωμένοι δακτύλιοι, οι φλάντζες ή τα καθίσματα βαλβίδων που προκαλούν διαρροή στις βρύσες. Μαζί, αυτά τα εξαρτήματα είναι αυτά που συγκρατούν το νερό μέχρι να ανοίξει η βρύση, οπότε αν ένα από αυτά είναι διαβρωμένο, θα έχετε μια διαρροή, δηλαδή θα στάζει η βρύση σας!

Για να σταματήσετε τη διαρροή στη βρύση σας, κλείστε το νερό στο νεροχύτη και ανοίξτε τη βρύση για να αφήσετε το νερό να απομακρυνθεί πλήρως. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα κλειδί Allen ή ένα κατσαβίδι για να αφαιρέσετε τη λαβή της βρύσης. Εάν έχει παξιμάδι που κρατά τα εσωτερικά μέρη στη θέση του, ελέγξτε για να δείτε αν είναι χαλαρό.

Το σφίξιμο με πένσα μπορεί να είναι αρκετό για να σταματήσει η διαρροή! Εάν όχι, αφαιρέστε το παξιμάδι και αποσυναρμολογήστε τη βρύση. Βεβαιωθείτε φυσικά πρώτα ότι μπορείτε να την επαναφέρετε ξανά στην προηγούμενη κατάσταση της. Εάν η βρύση περιέχει ένα φυσίγγιο, μην το ξεχωρίζετε, απλώς αντικαταστήστε το με ένα καινούργιο.

Επιθεωρήστε όλα τα εξαρτήματα της βρύσης σας. Θα πρέπει να βλέπετε ροδέλες, δακτυλίους Ο ή στεγανοποιήσεις και ενδεχομένως ελατήρια. Υπολογίστε ακριβώς τι πρέπει να αντικαταστήσετε. Βρείτε τα ακριβή ανταλλακτικά σε ένα κατάστημα και επανασυνδέστε τη βρύση. Εάν όλα πάνε καλά, η βρύση σας θα πρέπει να είναι σε πλήρη λειτουργία. Εάν όχι, καλέστε την εταιρεία Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου!

Οι λογαριασμοί νερού μου ανεβαίνουν, αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε διαρροή. Τι συμβαίνει?

Η τουαλέτα σας μπορεί να διαρρέει σιωπηλά. Δείτε πώς μπορείτε να το καταλάβετε:

Βάλτε μερικές σταγόνες χρωματισμού τροφίμων στη δεξαμενή  της τουαλέτας σας και βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν χρησιμοποιεί την τουαλέτα για περίπου μισή ώρα. Μόλις τελειώσει η μισή ώρα, επιστρέψτε και ελέγξτε αν έχει διαρρεύσει κάποιο από τα χρώματα του φαγητού στο μπολ. Εάν έχει, καλέστε την εταιρεία Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου για επισκευή τουαλέτας το συντομότερο δυνατό!

Υδραυλικές Υπηρεσίες

Η εταιρεία Αποφράξεις Αναγνώστου και η Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου προσφέρουν επίσης ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου

Η Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου σας παρουσιάζουν την Τήνο

Η Τήνος, το τρίτο σε μέγεθος νησί του νομού Κυκλάδων, εμβαδού 197 τ.χλμ. και συνολικού μήκους ακτογραμμής 114 χλμ. και 62 οικισμών. Η Τήνος είναι ένα νησί με πλούσια ιστορία, καλλιτεχνική παράδοση και αποτελεί σύμβολο της θρησκευτικής πίστης. Πιο συγκεκριμένα: Η Τήνος, που, κατά μία εκδοχή, οφείλει το όνομά της από το φερόμενο ως πρώτο οικιστή της, τον Τήνο, και κατά μία άλλη από τη φοινικική λέξη “τένοκ” που σημαίνει φίδι, έχει ιστορική παράδοση που εκτείνεται από τους αρχαίους προελληνικούς χρόνους ως τη σύγχρονη εποχή.

Στην αρχαιότητα ονομαζόταν Υδρούσα, λόγω της αφθονίας του νερού στο νησί, και Οφιούσα, λόγω των πολλών φιδιών που είχε, ή , κατά μία άλλη εκδοχή, επειδή ήταν κατάφυτη από κέδρους, που φέρουν το όνομα ΦΙΔΕΣ ή ΘΙΔΕΣ. Οι πρώτοι κάτοικοι ήταν ενδεχομένως Φρύγες, Φοίνικες, Κάρες, Πελασγοί ή Λέλεγες. Στη συνέχεια, κατοικήθηκε από Ίωνες.

Το νησί έγινε στόχος πολλών. Από τον 6ο π.Χ. αιώνα, όταν ήταν υπό την υποτέλεια των Ερετριέων. Μετά των Αθηναίων, όπου επί εποχής του τύραννου Πεισίστρατου απέκτησε το “Πεισιστράτειο Υδραγωγείο” (κτίσθηκε το 549-542 π.Χ.), από το οποίο υδρευόταν η σημερινή πόλη μέχρι το 1934. Η Τήνος υποτάχθηκε σε Πέρσες, Μακεδόνες, Πτολεμαίους της Αιγύπτου και Ρωμαίους. Κατά τη Βυζαντινή περίοδο δέχθηκε επιδρομές από πειρατές. Μετά την πτώση του Βυζαντίου άρχισε η περίοδος της Ενετοκρατίας και το 1715 το
νησί το κατέλαβαν οι Τούρκοι, παραχωρώντας πολλά προνόμια στους κατοίκους. Μετά το Ορλωφικά, πέρασε για ένα μικρό διάστημα στη Ρωσική κατοχή (1770-1774).

Σε νεώτερα χρόνια, το 1940 έγινε το πρώτο χτύπημα της Ιταλίας στη χώρα μας (15/8, τορπιλισμός του ΕΛΛΗ) και από τότε το νησί συνέβαλε σημαντικά στην αντίσταση κατά των κατακτητών (“κουρσάρικα” σκάφη, συμμαχικό κλιμάκιο πληροφοριών και δολιοφθορών κλπ).

Η Τήνος είναι ένα νησί με πλούσια καλλιτεχνική παράδοση. Το νησί που υπήρξε πατρίδα των διεθνούς φήμης καλλιτεχνών Νικ. Γύζη, Νικ. Λύτρα, Γιαν. Χαλεπά, Δημ. Φιλιππότη, Λαζ. και
Αντώνη Σώχου, Λουκ. Δούκα κ.α., παρουσιάζει σημαντικότατη προσφορά στην τέχνη κυρίως στη γλυπτική και τη ζωγραφική, αλλά και σε τομείς όπως η φυλογλυπτική, η  καλαθοπλεκτική, καθώς και η αρχιτεκτονική.

Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου

Αυτό μαρτυρούν, εκτός από τα πάμπολλα αριστουργήματα που βρίσκονται εντός και εκτός ελληνικής επικράτειας, και η παρουσία των πάνω από 750 εκκλησιών με τα καμπαναριά τους που αποτελούν εκθέματα εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής, καθώς και των περιστερώνων που ο αριθμός τους υπερβαίνει τους 1000 και που αποτελούν απόδειξη της αστείρευτης καλλιτεχνικής παράδοσης του τόπου, όπως και το τηνιακό σπίτι που είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα δημιουργίας της λαϊκής φιλοτεχνίας.

Η Τήνος από την αρχαιότητα θεωρείτο σύμβολο θρησκευτικής πίστης, όχι μόνο σε πανελλαδική εμβέλεια αλλά και για το μεγαλύτερο μέρος της Μεσογείου. Στο νησί λατρευόταν κυρίως ο Ποσειδώνας και ο Διόνυσος (του οποίου ο ναός είχε ανεγερθεί στη θέση όπου βρίσκεται σήμερα ο ναός της Ευαγγελίστριας). Όμως, εκτός από θρησκευτικό κέντρο της αρχαιότητας, το νησί είναι σύγχρονο κέντρο της Ορθόδοξης χριστιανικής πίστης, με έντονο το στοιχείο της θρησκευτικής λατρείας.

Αυτό μαρτυρούν οι πάμπολλες εκκλησίες και ξωκλήσια του νησιού (ορθόδοξες και καθολικές), αλλά, κυρίως, με το σπουδαιότερο λατρευτικό τόπο όλου του ελληνισμού, το πανορθόδοξο θεομητορικό προσκύνημα, το Ναό της Ευαγγελίστριας, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία και χτίσθηκε ύστερα από την εύρεση της θαυματουργής της εικόνας στις 30 Ιανουαρίου 1823, και προσελκύει χιλιάδες προσκυνητές κάθε χρόνο από όλον τον κόσμο.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το αποχετευτικό ή το υδραυλικό σας σύστημα στη Τήνο, επικοινωνήστε με την εταιρεία Αποφράξεις Τήνος Αναγνώστου. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκετε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο, πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει ακόμα και τις αργίες και τις Κυριακές.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button