ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 –2106625762- 697 679 20 91

Οι τεχνικοί της εταιρείας Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου παρέχουν υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη των κάθετων υδρορροών, καθώς και την συντήρηση και των καθαρισμό τους, την τακτική συντήρηση αποχέτευσης. Επίσης, διαχειριζόμαστε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η άντληση υδάτων και ο καθαρισμός αποχέτευσης.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου βρίσκεται στο χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκατάσταση των σωληνώσεών σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης. Η ικανοποίηση φαίνεται στο πρόσωπο τους μετά το πέρας της κάθε εργασίας. Είμαστε πάντα δίπλα σας όλες τις μέρες της εβδομάδας, Κυριακές και αργίες. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υπηρεσίες αποφράξεων, καθώς και άντληση υδάτων.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Απόφραξη υδρορροών – Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου

Οι υδρορροές μπορεί να βουλώσουν με φύλλα που εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία του συστήματος, επομένως είναι απαραίτητο να διατηρούνται καθαρά και να ρέουν ελεύθερα. Το βούλωμα των υδρορροών είναι ιδιαίτερα πιθανό σε συγκεκριμένες περιόδους του έτους, όπως την άνοιξη όταν τα δέντρα ρίχνουν σπόρους και το φθινόπωρο όταν πέφτουν φύλλα. Αν έχουν βουλώσει οι υδρορροές σας, μην περιμένετε να λυθεί από μόνο του το πρόβλημα αλλά απευθυνθείτε σε εμάς για την απόφραξη κάθετων υδρορροών.

Πρέπει να φροντίσετε για την απόφραξη μιας βουλωμένης υδρορροής όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να αποφύγετε ζημιές στο εξωτερικό του σπιτιού σας, στις υδρορροές και στη στέγη του σπιτιού. Αναλαμβάνουμε την απόφραξη κάθετων υδρορροών, χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλεία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να αποφράξουμε οποιοδήποτε υδρορροή γρήγορα και με ασφάλεια. Ο κύριος στόχος σας πρέπει να είναι να διατηρήσετε τις υδρορροές σας καθαρές.

Η αποφυγή φραγμένων υδρορροών είναι πολύ σημαντική, καθώς έτσι μπορείτε να αποτρέψετε την συσσώρευση εντόμων στα στάσιμα νερά των υδρορροών, εκτός από τη δημιουργία προβλημάτων στην σκεπή του σπιτιού. Το βάρος που προστίθεται στις υδρορροές από το βούλωμα τους προσθέτει επίσης πίεση στις υδρορροές και οδηγεί σε δομικές ζημιές.

Εάν ένας επαγγελματίας των Αποφράξεων Αναγνώστου δεν μπορεί να αποφράξει τις υδρορροές σας, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε πλήρως το σύστημα υδρορροών σας. Μερικά από τα βουλώματα μπορεί να οφείλονται στον τύπο υλικού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του συστήματος υδρορροών σας, οπότε αν πρέπει να το αντικαταστήσετε, λάβετε υπόψη αυτό.

Καθαρισμός υδρορροών – Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου

Το σύστημα των υδρορροών μιας οικίας ελέγχει τη κατεύθυνση του νερού της βροχής από τις γραμμές που είναι τοποθετημένες στην οροφή. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει τη προστασία της σκεπή, όπως και των τοίχων και θεμελίων του σπιτιού σας. Η συσσώρευση φύλλων και απορριμμάτων στις υδρορροές ενδέχεται να οδηγήσει στη χαλάρωση των υδρορροών, ανάπτυξη μούχλας, διαρροή σκεπής ή ζημιά στο χρώμα στο εσωτερικό ή το εξωτερικό του σπιτιού σας. Οι υδρορροές γεμάτες με στάσιμα νερά μπορούν επίσης να μαζέψουν έντομα και τρωκτικά.

Θα πρέπει να μην ξεχνάμε τη συντήρηση των υδρορροών, καθώς ενδέχεται να οδηγήσει σε δαπανηρές επισκευές. Οι υδρορροές θα πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, την άνοιξη και το φθινόπωρο. Εάν έχετε πεύκα κοντά στο σπίτι σας, οι βελόνες πρέπει να αφαιρούνται κάθε τρεις μήνες για να μειωθεί η πιθανότητα απόφραξης των υδρορροών.

Η κατάλληλη στιγμή για να ελέγξετε τις υδρορροές σας για διαρροές ή ζημιές είναι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού και συντήρησης που μπορούν να αναλάβουν οι επαγγελματίες των Αποφράξεων Αναγνώστου. Οι διόρθωση των διαρροών μπορεί να πραγματοποιηθεί με το σφράγισμα του εσωτερικού της υδρορροής με αδιάβροχη ταινία στεγανοποίησης ή στεγανωτικά ψεκασμού.

Ο καλύτερος τρόπος για τον καθαρισμό των υδρορροών περιλαμβάνει την αφαίρεση των απορριμμάτων και των φύλλων, τον καθαρισμό των υδρορροών, τον έλεγχο για να δούμε αν είναι σταθερές ή όχι, η επιδιόρθωση τυχόν προβλημάτων στις υδρορροές  και η δοκιμή των υδρορροών για να δούμε αν γίνεται σωστή ροή. Ενώ είναι μια διαδικασία που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης σπιτιού, ο επαγγελματικός καθαρισμός των υδρορροών παρέχει αυτές καθώς και άλλες σημαντικές υπηρεσίες και ένας τεχνικός είναι σε θέση να κάνει τη δουλειά με ασφάλεια και με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Μέθοδοι καθαρισμού υδρορροών – Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου

1. Καθαρισμός υδρορροών με το χέρι – Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου

Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη προσέγγιση για τον καθαρισμό των υδρορροών σε μεγάλο βαθμό επειδή δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σκάλα, ένας κουβάς για να βάλετε το σκουπίδια που τραβάτε από τις υδρορροές και μερικά γάντια για να προστατεύσετε τα χέρια σας ενώ εργάζεστε. Η προσέγγιση εδώ είναι απλή, ανεβαίνετε τη σκάλα, φτάνετε στην υδρορροή σας και αρχίζετε να βγάζετε ό, τι βρίσκεται εκεί.

Θα βρείτε αρκετά αηδιαστικά πράγματα που σχηματίζονται από έναν συνδυασμό φύλλων, νεκρών εντόμων, βελόνων από πεύκα αν υπάρχουν πεύκα εκεί κοντά, βρωμιές και οτιδήποτε άλλο τυχαίνει να καταλήξει εκεί. Το πιο δύσκολο μέρος αυτής της μεθόδου είναι ότι θα είναι πολύ απαιτητική για έναν άνθρωπο που δεν το έχει ξανακάνει. Θα πρέπει να ανεβείτε και να κατεβείτε τη σκάλα σας πολλές φορές, και θα πρέπει επίσης να πάτε και να αδειάζετε τον κάδο σε τακτική βάση επίσης. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για να γίνει πιο εύκολη αυτή η μέθοδος καθαρισμού των υδρορροών.

2. Καθαρισμός υδρορροών με ανεμιστήρα – Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου

Εάν το να καθαρίσετε τις υδρορροές σας με το χέρι δεν σας φαίνεται πολύ καλή ιδέα, τότε θα μπορούσατε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε έναν ειδικό ανεμιστήρα για να καθαρίσετε τις υδρορροές σας. Πολλοί ανεμιστήρες έρχονται με ένα ειδικό εξάρτημα που πηγαίνει στο τέλος τους και περιορίζει τη ροή του αέρα που βγαίνει. Αυτό στη συνέχεια παράγει ένα στενό ρεύμα αέρα σε μια αρκετά υψηλή πίεση που συνήθως λειτουργεί αρκετά καλά για εργασίες όπως ο καθαρισμός των υδρορροών. Υπάρχουν μερικά ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε έναν ανεμιστήρα για να καθαρίσετε την υδρορροή σας.

Το πρώτο ζήτημα είναι ότι η λάσπη στις υδρορροές σας πιθανότατα θα είναι υγρή και κολλώδης. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ένα ισχυρό ρεύμα αέρα μπορεί να μην είναι αρκετό για να το αφαιρέσει. Είναι καλύτερα, βέβαια, να βγάζετε τα περισσότερα από την υδρορροή σας παρά να μην παίρνετε τίποτα, αλλά δεν είναι τόσο καλός τρόπος όσο ένας πλήρης καθαρισμός. Το κύριο μειονέκτημα εδώ είναι ότι θα πρέπει να καθαρίζετε τις υδρορροές σας πιο συχνά από ότι θα τις καθαρίζατε εάν χρησιμοποιούσατε άλλη μέθοδο.

Ένα άλλο μειονέκτημα από τη χρήσης ενός ανεμιστήρα για τον καθαρισμό των υδρορροών σας είναι ότι είναι πολύ εύκολο να σπρώξετε κατά λάθος τη λάσπη κατά μήκος της υδρορροής και να πέσει κάτω. Αυτό μπορεί να φράξει τις υδρορροές σας, κάτι που γενικά απαιτεί τη χρήση ενός ειδικού εργαλείου ή υδροβολή για τις αποφράξει σωστά.

Ενδέχεται να μπορείτε να καθαρίσετε το μπλοκάρισμα χρησιμοποιώντας τον ανεμιστήρα σας, αλλά αυτό δεν λειτουργεί πάντα. Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα να αφήσετε μέρος του μπλοκαρίσματος και θα μπορούσε να δημιουργηθεί σοβαρότερο πρόβλημα βουλώματος στο μέλλον.

Εάν ψάχνετε τον καλύτερο τρόπο καθαρισμού των υδρορροών, η απάντηση δεν είναι πάντα η ίδια. Ενώ μερικοί άνθρωποι ορκίζονται με τη μέθοδο τους, άλλοι θα σας πουν ότι ο τρόπος τους να καθαρίσουν τις υδρορροές είναι ο καλύτερος. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις για τον καθαρισμό των υδρορροών, οπότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μάθετε για αυτά, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο θα επιλέξετε, πρέπει να έχετε υπόψη ότι ο καθαρισμός των υδρορροών είναι μια δύσκολη και απαιτητική δουλειά που απαιτεί πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας. Η αλήθεια είναι ότι ο ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσετε τις υδρορροές είναι να προσλάβετε μια εταιρεία, όπως η Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου για να κάνει για εσάς.

Αλλά αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή και είστε αποφασισμένοι να το κάνετε μόνοι σας, ακολουθήστε τους παραπάνω τρόπους. Πάνω απ’ όλα βεβαιωθείτε ότι είστε προσεκτικοί όταν καθαρίζετε τις υδρορροές σας, διότι υπάρχει κίνδυνος να πέσετε από την σκάλα, αν δεν είστε προσεκτικοί.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο, υπάρχουν λόγοι για τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω. Στην Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου, έχουμε χρησιμοποιήσει όλες αυτές τις μεθόδους ανάλογα με τις περιστάσεις. Το κλειδί είναι να το κάνετε με ασφαλή τρόπο και να βεβαιωθείτε ότι όλα καθαρίζονται μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Εάν προτιμάτε να απολαύσετε το σαββατοκύριακο σας παρά να μπείτε σε τέτοιον κόπο, ζητήστε προσφορά και θα φροντίσουμε για τον καθαρισμό των υδρορροών σας για εσάς.

Αποφράξεις-Μαραθώνας-Αναγνώστου

Προβλήματα φραγμένων υδρορροών – Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου

Οι φραγμένες υδρορροές μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε πλημμύρα. Χωρίς αποτελεσματικό και τακτικό καθαρισμό, θα δημιουργηθούν συντρίμμια και λάσπη στο υδρορροή σας και θα προκαλέσουν βουλώματα που θα απαιτούν απόφραξη από την Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου. Το νερό ξεχειλίζει και τρέχει σε εξωτερικούς τοίχους και στη βάση του ακινήτου σας. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό μαλακώνει το έδαφος γύρω από το σπίτι σας, το οποίο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα των θεμελίων, οδηγώντας σε ρωγμές. Έτσι, η επισκευή των υδρορροών του σπιτιού σας είναι πολύ σημαντική υπόθεση.

Βραχυπρόθεσμα, η διαρροή νερού από βουλωμένη υδρορροή μπορεί να οδηγήσει σε μούχλα. Καθώς το νερό και η υγρασία διαπερνούν τους τοίχους σας, η μούχλα και τα βακτήρια μπορούν να αρχίσουν να αναπτύσσονται. Αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο την ιδιοκτησία σας, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα υγείας σε εσάς και την οικογένειά σας. Η Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου μπορεί να αναλάβει τον καθαρισμό και την απόφραξη των υδρορροών του σπιτιού σας τη στιγμή που το χρειάζεστε και στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς.

Αποφράξεις-Μαραθώνας-Αναγνώστου

Εμπιστευτείτε Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν άριστη κατάρτιση και μπορούν να ικανοποιήσουν τη κάθε ανάγκη του πελάτη. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα του τομέα των αποφράξεων! Μπορείτε ακόμη να προγραμματίσετε το μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας, σύμφωνα πάντα με τη κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, τη παλαιότητα, και τη κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής. Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση.

Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας! – Αποφράξεις Γλυκά Νερά Αναγνώστου

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε  πελάτη μας. Μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Μην ξεχνάτε ότι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη θεραπεία για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στα Γλυκά Νερά με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στα Γλυκά Νερά 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488-2106625762
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 –2106625762- 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button