ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ KΑΛΛΙΘΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ KΑΛΛΙΘΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 210 6625762 – 6976 79 20 91

Στην Αποφράξεις Καλλιθέα Αναγνώστου καθαρίζουμε τις γραμμές αποχέτευσης από μια βουλωμένη μπανιέρα ή ντους μέχρι την κύρια αποχέτευση ή τον βόθρο.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Καλλιθέα Αναγνώστου είναι η κορυφαία εταιρεία αποφράξεων που εξυπηρετεί σπίτια και επιχειρήσεις στην Καλλιθέα και τις γύρω περιοχές της Αθήνας.

Όταν χρειάζεστε υδραυλικά υψηλής ποιότητας για την οικιακή ή επαγγελματική σας ιδιοκτησία, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων.

Γιατί να επιλέξετε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ KΑΛΛΙΘΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ;

 • Προσφέρουμε έγκαιρη, γρήγορη, φιλική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση: Εκτιμούμε το χρόνο σας και γνωρίζουμε ότι είστε απασχολημένοι – γι’ αυτό βρισκόμαστε πάντα κοντά σας.
 • 24/7 Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης: Είμαστε εδώ για εσάς 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.
 • Είμαστε οι ειδικοί που μπορείτε να εμπιστευτείτε: Με 20+ χρόνια εμπειρίας, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για όλες τις ανάγκες εγκατάστασης, αντικατάστασης και επισκευής αποχέτευσης και υδραυλικών.
 • Εγγυημένη ποιότητα εργασίας: Εκπαιδεύουμε όλους τους υδραυλικούς και τεχνικούς μας ώστε να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Πώς γίνεται η απόφραξη κύριων γραμμών αποχέτευσης;

Είναι συχνά δυνατό να καθαρίσετε και να ανανεώσετε μια φραγμένη κύρια γραμμή αποχέτευσης αντί να αντικαταστήσετε τις γραμμές της αποχέτευσης.

Οι γραμμές αποχέτευσης μπορεί να μην αποστραγγιστούν όταν συσσωρεύονται βαριά στερεά και εμποδίζουν τις διατρήσεις στις γραμμές. Αυτό παρατηρείται συνήθως σε σωληνώσεις ηλικίας άνω των 20 ετών.

Όταν ένα σηπτικό σύστημα ηλικίας μικρότερης των 20 ετών αποτυγχάνει να αποστραγγίσει, είναι μερικές φορές σημάδι ότι οι ρίζες δέντρων φράσσουν τις γραμμές, υπάρχουν προβλήματα με το περιβάλλον – έδαφος, ή υπάρχει δομική βλάβη σε σωλήνα ή ελαττωματικό σχέδιο.

Στην Αποφράξεις Καλλιθέα Αναγνώστου χρησιμοποιούμε υδροβολή για καθαρισμό αποχέτευσης και σωληνώσεων. Με τη χρήση υδροβολής θα καθαρίσουμε την κολλώδη λάσπη και θα ξεπλύνουμε τα υπολείμματα για να μειώσουμε την ανάγκη για μεταγενέστερο καθαρισμό των γραμμών.

Υδροβολή για αποτελεσματικό καθαρισμό αποχέτευσης

Ένας καθαριστής αποχέτευσης είναι ένας πίδακας με ένα πιο σκληρό, πλεγμένο χαλύβδινο κάλυμμα που διαθέτει ένα ειδικό συμπαγές ακροφύσιο που του επιτρέπει να διέρχεται από περισσότερους τύπους και μεγέθη αποχετεύσεων.

Απαιτείται συνήθως μια συσκευή πλύσης αερίου με ταχύτητα, καθώς η σηπτική λάσπη μπορεί να απαιτεί σημαντική δύναμη για να διαλύσει και να ξεπλυθεί από τη γραμμή. Τα απλά λάστιχα ποτίσματος δεν έχουν επαρκή ισχύ για να τρίψουν και να ξεπλύνουν τη βαριά λάσπη.

Στην Αποφράξεις Καλλιθέα Αναγνώστου, αρχικά εντοπίζεται και να εκθέτεται σκάβοντας το κατηφορικό άκρο κάθε αποχετευτικής γραμμής, σκάβοντας μια αρκετά μεγάλη τρύπα κάτω από κάθε άκρο ώστε η λάσπη να ρέει έξω και να συσσωρεύεται καθώς καθαρίζεται η ανοιχτή γραμμή.

Εάν ξεκινήσετε από ανηφορικό άνοιγμα, οι γραμμές του σηπτικού πεδίου θα πρέπει να αφεθούν να αποστραγγιστούν ή να αντληθούν χωρίς στάσιμο υγρό, έτσι ώστε να περιέχουν κυρίως στερεά υπολείμματα, καθώς οι πίδακες ακροφυσίων δεν παράγουν σχεδόν καμία δράση καθαρισμού και έκπλυσης όταν βυθίζονται πλήρως στο υγρό.

Ένας πίδακας αποχέτευσης που τροφοδοτείται από με νερό πίεσης δεν μπορεί να καθαρίσει τις γραμμές αποχέτευσης με έναν εύκαμπτο σωλήνα ποτίσματος.

Εάν υπάρχουν ρίζες δέντρων στις γραμμές αποχέτευσης:

 • Εάν υπάρχουν πολλές λεπτές ρίζες δέντρων, μπορεί να μπορέσετε να χαλαρώσετε τις ρίζες με ένα πίδακα αποχέτευσης και, στη συνέχεια, να τραβήξετε τις μακριές ρίζες με το χέρι ή χρησιμοποιώντας μια μηχανική κοχλία τυμπάνου που έχει λεπίδα κοπής ρίζας.
 • Εάν υπάρχουν μεγαλύτερες ρίζες δέντρων στη γραμμή, ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας μια μηχανική κοχλία τυμπάνου με λεπίδα κοπής ρίζας για να απομακρύνετε τις ρίζες και, στη συνέχεια, να ξεπλυθεί η γραμμή με πίδακα αποχέτευσης για να αφαιρέσετε τη σηπτική λάσπη.

Για να καθαρίσουμε τον σωλήνα αποχέτευσης με υδροβολή:

 • Οι έμπειροι τεχνικοί μας, Αποφράξεις Καλλιθέα Αναγνώστου θα χρησιμοποιήσουν γάντια εργασίας ανθεκτικά στα υγρά και προστασία ματιών. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή εάν η αποχέτευση μπορεί να περιέχει χημικά καθαριστικά αποχέτευσης.
 • Το καθαριστικό αποχέτευσης θα συνδεθεί στο πιστόλι σκανδάλης, ξεκινώντας πλύση υψηλής πίεσης και, στη συνέχεια, το ακροφύσιο θα οδηγηθεί τουλάχιστον ένα μέτρο μέσα στο άνοιγμα της εκτεθειμένης γραμμής αποχέτευσης πριν ξεκινήσει η ροή του νερού.
 • Καθώς πιέζεται η σκανδάλη, ο πίδακας θα εισχωρεί περισσότερο στη γραμμή. Για πιο ενδελεχή καθαρισμό, κάθε λίγα μέτρα οι τεχνικοί απόφραξης, Αποφράξεις Καλλιθέα Αναγνώστου, θα τραβάνε προς τα πίσω, περίπου μέχρι τη μέση, και μετά θα συνεχίζουν να προχωράνε προς τα εμπρός.
 • Αφού ολοκληρωθεί ο καθαρισμός της γραμμής, θα γίνει έλεγχος με κάμερα για να διαπιστωθούν τυχόν ρωγμές στον σωλήνα αποχέτευσης.

Η πρόσληψη μιας εταιρείας αποφράξεων θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα και φυσικά θα έχει ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ KΑΛΛΙΘΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ στην περιοχή σας

Αν αναρωτιέστε πώς θα μας βρείτε, ξεκινήστε ρωτώντας την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σας… Είμαστε σίγουροι ότι κάποιος στο περιβάλλον γύρω σας θα έχει χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας, έστω μια φορά στο παρελθόν.

Επίσης, μπορείτε να μας αναζητήσετε στους τοπικούς καταλόγους όπως οι Χάρτες Google και το Who-is.gr για κοντινές εταιρείες παροχής υπηρεσιών που έχουν καλές κριτικές στο διαδίκτυο. Μην εμπιστεύεστε πάντα τις κριτικές από άτομα που δημοσίευσαν πολύ λίγες άλλες κριτικές ή από άτομα που δίνουν μόνο θετικές κριτικές σε όλους.

Λάβετε υπόψη ότι οι καλοί πάροχοι υπηρεσιών απόφραξης λαμβάνουν μερικές φορές μικρό αριθμό αρνητικών κριτικών για λόγους που μπορεί να μην σχετίζονται με την κατάστασή σας ή από ανταγωνιστές. Αναζητήστε μια εταιρεία με πολλές κριτικές που αναφέρουν μια θετική, πιστευτή ιστορία για επισκευές που είναι παρόμοιες με τις δικές σας.

Λάβετε υπόψη ότι οι καλές εταιρείες παροχής υπηρεσιών απόφραξης, όπως η Αποφράξεις Καλλιθέα Αναγνώστου έχουν μερικές φορές καθυστερήσεις σε περιόδους αιχμής όταν υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες, έντονες βροχοπτώσεις ή αργίες. Μερικές φορές η μεγάλη ζήτηση μπορεί να είναι σημάδι μιας εταιρείας με πολλούς επαναλαμβανόμενους πελάτες. Αυτό δεν είναι πάντα αρνητικό!

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πότε πρέπει να καλέσετε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ KΑΛΛΙΘΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Καλέστε Αποφράξεις Καλλιθέα Αναγνώστου για να προγραμματίσετε μια υπηρεσία απόφραξης ή για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να συντηρήσετε την αποχέτευση και τις σωληνώσεις του σπιτιού σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας και ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών. Για επείγουσες περιπτώσεις ή άμεση βοήθεια, καλέστε μας στο 6976 79 20 91.

Περισσότερες υπηρεσίες απόφραξης στην Καλλιθέα

Η Αποφράξεις Καλλιθέα Αναγνώστου προσφέρει ένα ευρύ σύνολο από υδραυλικές εργασίες, όπως:

Επικοινωνήστε με ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στην Καλλιθέα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί όλο το 24ωρο, έτοιμο να συνδράμει στη κάθε σας ανάγκη. Βρισκόμαστε δίπλα σας στην Καλλιθέα, καθώς και σε όλες τις περιοχές της Αθήνας 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488-2106625762
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 –2106625762- 697 679 20 91

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Μενού
Call Now Button