Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 697 679 20 91

Η Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την άντληση υδάτων, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη τουαλέτας, καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης, επισκευή φθορών σε αγωγούς και έλεγχο με κάμερα.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκαταστήσει των σωληνώσεών σας.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μάς έχει κατατάξει στις κορυφαίες αποφρακτικές εταιρείες. Η Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, εκτελώντας τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα, Κυριακές και αργίες.

Η εταιρεία Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου και οι επαγγελματίες τεχνικοί της είναι στη διάθεσή σας με μια κλήση σας ακόμα και τις Κυριακές και τις αργίες. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας το καθαρισμό και τη συντήρηση της αποχέτευσης σας, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων και κάθε είδους απόφραξης αποχέτευσης.

Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου Υπηρεσίες

Το άρτια εξοπλισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό την εταιρείας Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου είναι στη διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή εσείς το έχετε ανάγκη και μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες τόσο στους ιδιοκτήτες κατοικιών αλλά και επιχειρήσεων. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε απορίες σχετικά τις υπηρεσίες μας ή απλά επιθυμείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας με τους έμπειρους τεχνικούς μας.

Ενδεικτικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου
 • Απολύμανση – Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου

Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου Υδραυλικά

Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στα υδραυλικά σας συστήματα σε λογικές και οικονομικές τιμές. Σε αντίθεση με πολλές άλλες αποφρακτικές εταιρείες της Άνδρου, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς ότι θα πραγματοποιήσουμε κάθε μας υπόσχεση. Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, οπότε καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να έχουμε κάθε φορτηγό εξοπλισμένο με όλα τα υδραυλικά μηχανήματα και εξαρτήματα για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε βλάβη επί τόπου δίχως καθυστερήσεις και αναβολές.

Όλοι οι τεχνικοί στις Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο σας και θα μπορεί να επιδιορθώσει το πρόβλημα των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων εγκαίρως.

Υποστηρίζουμε όλη τη δουλειά μας. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε οποιαδήποτε εξάρτημα απαιτούν οι ιδιοκτήτες σπιτιού ή επιχείρησης και είμαστε υπερήφανοι που αφήνουμε το υδραυλικό σας σύστημα να λειτουργεί σε υψηλές επιδόσεις για πολλά χρόνια ακόμη.

apofraxeis-andros-anagnostou

Καθαρισμός αποχετεύσεων – Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου

Η εταιρεία Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη στην περιοχή σε κατοικίες ή επιχειρήσεις. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν όλα τα εργαλεία για τη διαχείριση τυχόν φραγμένων αποχετεύσεων, φραγμένων κεντρικών γραμμών ή άλλων βλαβών στην αποχέτευση σας. Ανεξάρτητα από το αν η αποχετευτική σας γραμμή είναι χυτοσίδηρος, σωλήνας PVC ή κεντρική γραμμή, έχουμε τα εργαλεία και την εμπειρία για να κάνουμε τη δουλειά σωστά την πρώτη φορά που θα μας καλέσετε.

Κάθε τεχνικός μας έχει τουλάχιστον 100 μέτρα καλωδίου καθαρισμού αλλά και επιπλέον καλώδιο για τους πολύ μεγάλους κεντρικούς αποχετευτικούς αγωγούς. Αυτό που μπορείτε να περιμένετε όταν ένας τεχνικός μας φτάσει στο χώρο σας είναι μια πλήρης επιθεώρηση στο αποχετευτικό σας σύστημα και στη συνέχεια ο τεχνικός μας θα σας δώσει ειλικρινείς προτάσεις για το πρόβλημα που πιθανόν αντιμετωπίζετε και τις λύσεις του.

Μόλις λάβουμε την έγκρισή σας, θα ξεκινήσουμε τη επιδιόρθωση της βλάβης διασφαλίζοντας ότι θα την ολοκληρώσουμε άμεσα και ότι εσείς και ο χώρος σας θα είναι και πάλι ασφαλής και σε άριστη λειτουργία.

Το έμπειρο προσωπικό μας ειδικεύεται επίσης στις δυσάρεστες μυρωδιές αποχέτευσης. Όποιος είχε ποτέ προβλήματα με την μυρωδιά της αποχέτευσης του γνωρίζει ότι οι μυρωδιές αυτές μπορούν να έρχονται και να φεύγουν και να είναι πολύ δυσάρεστες και δύσκολο να διαγνωστούν. Αφού εντοπίσουμε την πηγή της μυρωδιάς, μπορούμε να δώσουμε ειλικρινείς προτάσεις σε λογικές και οικονομικές τιμές.

Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου – Υδραυλικές υπηρεσίες

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Πώς εισέρχονται οι ρίζες στους σωλήνες αποχέτευσης;

Ένα δέντρο μπορεί να αναπτυχθεί στο πλάι ενός γκρεμού. Όσο σκληρό είναι και το χυτοσίδηρο, εξακολουθεί να έχει αδύνατα σημεία. Ο πηλός έχει πολύ πιο αδύναμα σημεία από τον χυτοσίδηρο και το PVC έχει πολύ λιγότερα, αλλά δεν έχει σημασία. Η κύρια αποχέτευση του σπιτιού σας μεταφέρει εκατοντάδες γαλόνια εξαιρετικά θρεπτικών πυκνών υδάτων (γνωστά και ως λύματα), οπότε αν υπάρχει ρωγμή ή κάτι που αφήνει νερό, οι ρίζες θα βρουν το δρόμο τους στο σωλήνα.

Ένα βασικό ζήτημα μπορεί να είναι εξαιρετικά άβολο και οι ιδιοκτήτες σπιτιού συνήθως θέλουν να το φροντίσουν το συντομότερο δυνατό. Εξαιτίας αυτού, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού δεν κάνουν την έρευνά τους. Απλώς θέλουν τα προβλήματά τους να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό. Έχω ακούσει ιστορίες τρόμου εταιρειών που χρησιμοποιούν επιθετικές πρακτικές πωλήσεων και πείθουν τους ιδιοκτήτες σπιτιών ότι η μόνη τους επιλογή ήταν η δαπανηρή επένδυση σωλήνων.

Ποιες είναι οι επιλογές σας;

Βήμα 1: Καθαρισμός αποστράγγισης

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης πρέπει πάντα να είναι το πρώτο βήμα. Είναι σχεδόν αδύνατο να γνωρίζουμε εάν η γραμμή αποχέτευσης χρειάζεται επισκευή έως ότου ανοίξει η γραμμή και να πραγματοποιηθεί έλεγχος κάμερας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι το μόνο βήμα που είναι απαραίτητο.

Οι περισσότερες γραμμές με βλάβη από ρίζες είναι απόλυτα λειτουργικές και χρειάζονται καλό καθαρισμό.Υπάρχει μια άλλη επιλογή για τον καθαρισμό μιας γραμμής αποχέτευσης και είναι ο χημικός καθαρισμός, αλλά δεν είμαι μια μόνιμη λύση. Η αφαίρεση των ριζών με χημικό καθαρισμό χρησιμοποιεί μια ισχυρή βάση ή ένα δηλητήριο, όπως το θειικό χαλκό.

Αυτές οι ισχυρές βάσεις μπορούν να καταστρέψουν το ήδη εξασθενημένο υδραυλικό σας σύστημα και η τοξική λύση όχι μόνο μολύνει το νερό σας αλλά και δηλητηριάζει το έδαφος γύρω από την αποχέτευση του σπιτιού σας.

Το υδραυλικό φίδι
Ένα εργαλείο με πολλά ονόματα: φίδι αποχέτευσης; καλώδιο, αποστράγγιση, τύμπανο ή και μηχανικό τρυπάνι.

 • Το τρυπάνι χρησιμοποιεί ένα μακρύ μεταλλικό καλώδιο για να καθαρίσει τα φράγματα. Αυτό το μηχάνημα είναι πραγματικά παλιό και έτσι απέκτησε πολλά ψευδώνυμα με την πάροδο των ετών. Το φίδι αποστράγγισης έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα απλό, απίστευτα αξιόπιστο εργαλείο για τον καθαρισμό των αγωγών αποχέτευσης και των αεραγωγών. Μπορεί να μην είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο, αλλά ένας εξειδικευμένος χειριστής μπορεί να ανοίξει σχεδόν κάθε αποστράγγιση με τρυπάνι αποχέτευσης.
 • Το φίδι αποστράγγισης είναι το χρυσό πρότυπο των εργαλείων καθαρισμού αποστράγγισης! Το τρυπάνι είναι συνήθως το λιγότερο ακριβό εργαλείο για την εργασία και σε πολλές περιπτώσεις κάνει εξίσου καλή δουλειά με οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, με ρίζες ειδικά στον αποχέτευση, το τρυπάνι δεν είναι πραγματικά τόσο καλό.
 • Κατά την εκκαθάριση των ριζών από μια γραμμή με μηχανικό τρυπάνι, ο υδραυλικός θα χρησιμοποιήσει αυτό που ονομάζεται κοπτική κεφαλή. Είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. Μοιάζει με πριονωτή λεπίδα που είναι στρογγυλεμένη στις πλευρές και ξύνει το εξωτερικό του σωλήνα, κόβοντας καθώς περνάει. Αυτή η κεφαλή κοπής θα συνδεθεί στο καλώδιο του τρυπανιού. Το καλώδιο θα τρέχει μέσω της γραμμής, εμπρός και πίσω, τραβώντας τις ρίζες κάθε φορά.
 • Μερικές φορές αυτό μπορεί να διαρκέσει πολύ. Το τρυπάνι μπορεί να κάνει μια αρκετά καλή δουλειά, αλλά θα εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές ρίζες στη γραμμή αποχέτευσης όταν τελειώσετε. Κόβει όλες τις ρίζες με τις οποίες έρχεται σε επαφή, αλλά είναι ένα κομμάτι μετάλλου που διέρχεται από ένα σωλήνα. Υπάρχουν πολλά μέρη που η κεφαλή κοπής δεν μπορεί να κόψει και να τα ωθήσει στην άκρη.

Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου

Υδροβολή

Όταν πρόκειται για ρίζες, η υδροβολή είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο. Η υδροβολή ή Hydro jetting είναι η διαδικασία καθαρισμού μιας γραμμής αποχέτευσης με την πίεση του νερού και με την υπηρεσία αυτή ο υπόνομος θα παραμείνει ελεύθερος από προβλήματα για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα.

Όταν οι ιδιοκτήτες σπιτιού βλέπουν πριν και μετά την επιθεώρηση της κάμερας για το πότε υδροβολούμε το αποχετευτικό τους σύστημα τους δεν μπορούν να πιστέψουν τα αποτελέσματα. Μια γραμμή που καλύπτεται πλήρως από τις ρίζες κοντινών δέντρων, πριν από την υδροβολή, μπορεί να είναι πεντακάθαρη μετά. Φυσικά σε περιπτώσει που ο σωλήνας έχει υποστεί μεγάλες φθορές για να αποφύγει το έμπειρο προσωπικό μας την κατάρρευση του συστήματος χρησιμοποιεί την υδροβολή με χαμηλότερη πίεση.

Η υδροβολή ή Hydro jetting εισάγετε στη γραμμή και η πίεση του νερού πλένει τη γραμμή εσωτερικά απομακρύνοντας τα πάντα στο πέρασμα της. Είναι αρκετά ισχυρό μηχάνημα ώστε να διαλύσει και να απομακρύνει ακόμα και ρίζες μεγάλων διαστάσεων.

Βήμα 2: Επιθεώρηση κάμερας

Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου χρησιμοποιούν μόνο κορυφαίες εταιρείες καμερών. Εφόσον χρησιμοποιούμε μόνο τις καλύτερες κάμερες, μπορούμε να δούμε πολύ περισσότερα από την κατάσταση των σωλήνων. Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ή της επιχείρησης μπορεί να είναι σίγουρος ότι η υδραυλική ή αποχετευτική γραμμή του είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.

Όταν πραγματοποιούμε έναν έλεγχο με κάμερα στο αποχετευτικό ή υδραυλικό σας σύστημα θα ξεκινήσουμε με το σημείο πρόσβασης που βρίσκετε μέσα στο σπίτι ή την επιχείρηση σας και ρέει μέχρι την κύρια αποχετευτική γραμμή αναζητώντας ρωγμές, σπασίματα, μπλοκαρίσματα κ.α. Έχουμε ελέγξει δεκάδες χιλιάδες αποχετεύσεις και υπερηφανευόμαστε για το ότι είμαστε η καλύτερη εταιρεία αποφράξεων.

Βήμα 3: Επισκευή

Αυτό είναι το Σχέδιο Β. Εάν το αποχετευτικό δίκτυο δεν μπορεί να καθαριστεί, τότε πρέπει να επισκευαστεί. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να αντικατασταθεί ένας απολύτως καλός υπόνομος. Συνιστούμε πάντα στους πελάτες πάντα να καθαρίζουν την αποχέτευση τους πριν την αντικαταστήσουν.

Πόσο καιρό θα διατηρηθεί καθαρή η γραμμή αποχέτευσης από τις ρίζες;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα λύσει το βασικό σας πρόβλημα για περίπου ένα χρόνο. Δυστυχώς, έχουμε δει τις ρίζες να μεγαλώνουν μέσω των σωλήνων αποχέτευσης μέσα σε λίγους μήνες. Λόγω του πόσο γρήγορα μπορεί να επανέλθει το ριζικό ζήτημα, προτείνουμε στους περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν την υπηρεσίας της υδροβολής ή Hydro jetting.

Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου

Λίγα λόγια για την Άνδρο

Το όνομα του νησιού προέρχεται από το στρατηγό Άνδρο, επίσης ονομάζονταν «Λασία» για την πυκνή της βλάστηση ή «Υδρούσα» για την αφθονία των υδάτων της και «Γαύρος» που έχει διατηρηθεί έως σήμερα ως το όνομα του λιμανιού της Άνδρου. Η Άνδρος είναι το βορινότερο νησί των Κυκλάδων και πέρα από το κύριο λιμάνι το Γαύριο υπάρχουν επίσης τα λιμάνια στο Μπατσί, στη Χώρα και στο Κόρθι όπου διαθέτουν υποδομή ελλιμενισμού και εξυπηρέτησης  αλιευτικών σκαφών και σκαφών αναψυχής.

Το νησί έχει αρκετά ποτάμια, ρέματα, χείμαρρους, πολλές πηγές και ρεματιές με πλούσια βλάστηση από πλατάνια, καρυδιές και βελανιδιές. Στην Άνδρο υπάρχουν διαδρομές πνιγμένες στο πράσινο με ρυάκια και μικρούς καταρράκτες, με παραδοσιακά καλντερίμια που διασχίζουν τα χωριά της περιοχής προσφέροντας μια αλησμόνητη πεζοπορία, φέρνοντας τον επισκέπτη σε επαφή με τη φύση.

Η Άνδρος είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας. Έχει ψηλά βουνά, χαράδρες, ποτάμια, κοιλάδες με αμπέλια, οπωροφόρα δέντρα, ιαματικές πηγές και μια βραχώδη ακτογραμμή έτοιμη να την ανακαλύψει ο επισκέπτης. Το νησί έχει πλούσιες γεωγραφικές αντιθέσεις και συνδυάζει το ξερό κυκλαδίτικο τοπίο με την πλούσια βλάστηση και τα άφθονα νερά. Τα 3 σημεία που πρέπει να επισκεφτείτε δίχως δεύτερη σκέψη είναι: τη Χώρα που είναι η πρωτεύουσα του νησιού, το κεντρικό λιμάνι το Γαύριο και το Μπατσί που με τα πολλά ξενοδοχεία, μπαράκια, ταβέρνες και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αν αναζητάτε τη καλύτερη αποφρακτική εταιρεία για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και υπεύθυνα, βασιστείτε στην εταιρεία Αποφράξεις Άνδρος Αναγνώστου και επικοινωνήστε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 – 697 679 20 91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Call Now Button