ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η εταιρεία αποφράξεων Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης όλων των ειδών 24 ώρες το 24ωρο σε ολόκληρη την Καισαριανή. Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό αποχέτευσης, αλλά και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η άντληση υδάτων.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και των σωληνώσεων σας.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υπηρεσιών αποφράξεων που χρειάζεστε. Οι έμπειροι τεχνικοί μας παρέχουν υπηρεσίες απόφραξης στην Καισαριανή για σπίτια και επιχειρήσεις. Έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία, φροντίζουν με απόλυτη επιτυχία φραγμένες αποχετεύσεις τουαλέτας, φραγμένες αποχετεύσεις νεροχύτη και φραγμένες αποχετεύσεις σιφονιού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Καισαριανη Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Καισαριανη Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Καισαριανη Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Καισαριανη Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Καισαριανη Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Καισαριανη Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου

Πώς να διατηρήσετε τους σωλήνες σας καθαρούς – Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου

Καλό είναι να καθαρίζετε τους σωλήνες σας μία φορά την εβδομάδα. Τραβήξτε το αναδυόμενο πώμα στον νεροχύτη του μπάνιου σας, αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα και ξεπλύνετε το πώμα πριν το τοποθετήσετε ξανά. Αφαιρέστε το πώμα αποστράγγισης από την μπανιέρα σας και χρησιμοποιήστε ένα λυγισμένο σύρμα ή μια βούρτσα για να αφαιρέσετε τις τρίχες και άλλα πράγματα. Γεμίστε την μπανιέρα σας με ζεστό νερό και στη συνέχεια αδειάστε την. Τρέξτε ζεστό νερό στο σιφόνι στο τέλος κάθε ντους.

Καθαρίστε βαθιά το σιφόνι της μπανιέρας σας μία φορά το μήνα. Αφαιρέστε τυχόν μαλλιά ή άλλα υπολείμματα και ξεπλύνετε.

Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό μία φορά το μήνα για να διατηρήσετε τους σωλήνες σας καθαρούς. Σε αντίθεση με τα χημικά καθαριστικά, τα οικολογικά καθαριστικά είναι βιοδιασπώμενα και μη διαβρωτικά, επομένως δεν θα καταστρέψουν τους σωλήνες σας.

Η αποφυγή βουλωμάτων στον νεροχύτη, μπανιέρας και ντους προτού συμβούν είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρείτε τους σωλήνες σας καθαρούς όλο το χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος τακτικός καθαρισμός και λίγη συντήρηση.

Οι βουλωμένοι σωλήνες είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα σπίτι, ειδικά κατά τους θερμότερους μήνες όταν κάνομε περισσότερα ντους. Ο ένοχος είναι συχνά τα μαλλιά που καταλήγουν στον σωλήνα, αλλά δεν είναι η μόνη αιτία. Η γνώση του τρόπου αποφυγής των βουλωμένων σωλήνων θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το υδραυλικό σας σύστημα σε καλή κατάσταση. Επίσης, μπορείτε να εμπιστευτείτε την Αποφράξεις Αναγνώστου στην Καισαριανή για τη συντήρηση των υδραυλικών σας.

Συμβουλές πρόληψης για τους σωλήνες σας – Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την αποχέτευση καθαρή είναι να μην ρίχνετε περιττά πράγματα στους σωλήνες. Κρατήστε το φαγητό, τους κόκκους του καφέ και το λίπος μακριά από τον νεροχύτη σας. Βάλτε τα εναπομείναντα τρόφιμα στον κάδο απορριμμάτων και μην τα ρίχνετε στον νεροχύτη. Επίσης, ρίξτε το λάδι ή το λίπος σε ένα σφραγισμένο δοχείο. Αφού κρυώσει, πετάξτε το στα σκουπίδια.

Κρατήστε τις τρίχες και το σαπούνι, το οποίο περιέχει λίπος, μακριά από τους σωλήνες του μπάνιου. Καλύψτε τον σωλήνα της μπανιέρας με ένα σιφόνι που θα συγκρατήσει τις τρίχες από τα μαλλιά και θα αφήσει το νερό να περάσει. Το σιφόνι μπορεί να είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, σιλικόνη ή συνδυασμό και των δύο.

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας πριν κάνετε ντους ή κάνετε μπάνιο. Αυτή η διαδικασία αφαιρεί τις τρίχες που ήταν να πέσουν και τις εμποδίζει να φράξουν τον σωλήνα του μπάνιου. Εάν πρέπει να κάνετε μπάνιο τον σκύλο σας στην μπανιέρα, τοποθετήστε ένα σιφόνι. Η ποσότητα των τριχών που πέφτει από το κατοικίδιο σας κατά τη διάρκεια του μπάνιου μπορεί ακόμη και να προκαλέσει πρόβλημα στον σωλήνα.

Ακόμη, πρέπει να ελέγχετε τι ρίχνετε στη λεκάνη της τουαλέτας. Οι τουαλέτες έχουν σχεδιαστεί για να δέχονται ανθρώπινα απορρίμματα. Η ρίψη άλλων αντικειμένων μπορεί να προκαλέσει απόφραξη. Το χαρτί υγείας, το οδοντικό νήμα, τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής και άλλα οικιακά απορρίμματα πρέπει να μπαίνουν στα σκουπίδια αντ ‘αυτού.

Γιατί βουλώνουν οι σωλήνες; – Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου

Οι βουλωμένοι σωλήνες μπορεί να ξεκινούν ως ένα μικρό πρόβλημα, αλλά μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε μεγάλο. Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να προκαλέσει αργή απορρόφηση του  νερού, διάβρωση και, σε ακραίες περιπτώσεις, διαρροή λυμάτων και δαπανηρές επισκευές. Η αποτροπή των προβλημάτων τους ξεκινά με την αναγνώριση των αιτιών των βουλωμένων σωλήνων.

Τρίχες από μαλλιά

Τα μαλλιά είναι ένας μεγάλος ένοχος για τους βουλωμένους σωλήνες, καθώς μπορεί να ενωθεί με το λίπος από το σαπούνι και άλλες κολλώδεις ουσίες και να σχηματιστεί μια συμπαγής ύλη που θα βουλώσει τον σωλήνα. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των βουλωμάτων λόγω μαλλιών είναι να αποφευχθεί αρχικά. Βεβαιωθείτε ότι όλοι οι σωλήνες έχουν σιφόνια για να συγκρατούν τα μαλλιά και να τα καθαρίζετε τακτικά.

Τρόφιμα

Τα απορρίμματα τροφίμων δεν πρέπει ποτέ να καταλήγουν στον νεροχύτη της κουζίνας. Αντ ‘αυτού, δημιουργήστε έναν κάδο κομποστοποίησης για να απαλλαγείτε από τα υπολείμματα τροφίμων ή πετάξτε τα σε κάδο απορρίμάτων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για απορρίμματα, όπως φύλλα τσαγιού και κόκκους καφέ που δεν διασπώνται. Άλλα τρόφιμα που πρέπει να προσέχετε είναι εκείνα που περιλαμβάνουν λίπος ή λάδι καθώς θα στερεοποιηθούν στους σωλήνες και θα προκαλέσουν απόφραξη. Αντ ‘αυτού, πετάξτε λάδι σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Σκληρό νερό

Τα μέταλλα διαλυμένα σε σκληρό νερό μπορούν να συσσωρευτούν και να προκαλέσουν αδιάλυτες μάζες που θα μπλοκάρουν εύκολα τους σωλήνες σας. Μία λύση είναι να εγκαταστήσετε ένα φίλτρο νερού για το σπίτι σας εάν το σκληρό νερό είναι πρόβλημα στην περιοχή σας. Εάν δεν είναι αυτή η επιλογή, θα πρέπει να καθαρίζετε συχνά τους σωλήνες σας. Η συσσώρευση μετάλλων και αλάτων μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθεί με την πάροδο του χρόνου.

Με τόσες πολλές αιτίες βουλωμένων σωλήνων, ο καλύτερος τρόπος για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο είναι να αποφύγετε την απόφραξή τους. Ποτέ μην πετάτε τίποτα στους σωλήνες που δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί και μην αποφεύγετε να καθαρίζετε τους σωλήνες σας τακτικά. Και εάν οι βουλωμένοι σωλήνες σας μετατραπούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης που απαιτεί βοήθεια από έναν έμπειρο υδραυλικό, επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου για βοήθεια όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου;

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Καισαριανή Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο

Έχοντας άριστη κατάρτιση ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας! Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στην Καισαριανή. Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321 – 697  679 20 91

Μενού
Call Now Button