Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου

Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου

210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η εταιρεία Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο στην περιοχή του Κεφαλάρι. Διαχειριζόμαστε τον τακτικό καθαρισμό, τη συντήρηση και απόφραξη της αποχέτευσης, αλλά και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η άντληση υδάτων.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την επίλυση κάθε ζητήματος.

Σύμφωνα με τους πελάτες μας, είμαστε μια από τις καλύτερες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης και αποφράξεων. Η εταιρεία Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Κεφαλαρι Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Κεφαλαρι Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Κεφαλαρι Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου

Δείτε γιατί είμαστε οι καλύτεροι στις αποφράξεις αποχετεύσεων με την καλύτερη βαθμολογία στην πόλη!

Υψηλοί Λογαριασμοί Νερού – Ρωτήστε Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου γιατί!

Η λήψη ενός υψηλού λογαριασμού νερού είναι αρκετή για να σας κάνει να ξύσετε το κεφάλι σας, ειδικά όταν δεν έχετε εμφανείς διαρροές στα υδραυλικά σας.

Εάν η αιτία του αιχμηρού λογαριασμού νερού δεν επιλυθεί, μπορεί να καταλήξετε να σπαταλάτε πολλά λεφτά κάθε χρόνο και να ξοδεύετε χρήματα για μια δαπανηρή επισκευή στο μέλλον.

Είτε ο υψηλός λογαριασμός νερού σας προκαλείται από διαρροή σωλήνα είτε απλώς χρησιμοποιείτε ασυναίσθητα υπερβολική ποσότητα νερού κατά τους θερμότερους μήνες του χρόνου, είναι εύκολο να καταλάβετε το πρόβλημα εάν ελέγξουμε η Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου τον εσωτερικό σωλήνα με μια θερμική κάμερα.

Συνήθεις αιτίες υψηλών λογαριασμών νερού

Ορισμένες αιτίες ενός υψηλού λογαριασμού νερού θα σας κολλήσουν σαν πονόλαιμος μόλις αρχίσετε να ερευνάτε τις πηγές του προβλήματος. Ακολουθούν μερικές από τις πιο κοινές αιτίες ενός λογαριασμού νερού πάνω από το μέσο όρο:

Σκεφτείτε τον καιρό

Οι μέρες του καλοκαιριού φέρνουν υψηλές θερμοκρασίες και ξηρό καιρό στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας και μπορεί να είναι ότι απλώς χρησιμοποιείτε πολύ περισσότερο νερό από ό,τι συνήθως τον υπόλοιπο χρόνο.

Οι νέοι ιδιοκτήτες σπιτιού αισθάνονται ιδιαίτερα το τσίμπημα του σοκ όταν λαμβάνουν τον λογαριασμό νερού μετά το πρώτο καλοκαίρι στο νέο τους σπίτι. Τυπικές καλοκαιρινές υδάτινες δραστηριότητες μεγάλου όγκου περιλαμβάνουν:

 • Συστήματα άρδευσης κήπων και χλοοτάπητα
 • Πισίνες
 • Πάνω από 3 φορές ντους την ημέρα
 • Συστήματα καταιονισμού
 • Πλύσιμο αυτοκινήτων στο σπίτι
 • Πλύσιμο υπό πίεση

Τουαλέτες και βρύσες με διαρροές

Μπορεί να πιστεύετε ότι το «στάζει, στάζει, στάζει» που ακούτε να έρχεται από τον νεροχύτη σας ή η σχεδόν απαρατήρητη ροή νερού που τρέχει στη λεκάνη της τουαλέτας σας ακόμη και μετά το τέλος του κύκλου έκπλυσης δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά αυτά τα φαινομενικά μικρά προβλήματα νερού μπορεί να κοστίζουν περισσότερα από 30 λίτρα σπατάλης νερού την ημέρα εάν δεν διορθωθεί σωστά.

Οι τουαλέτες και οι βρύσες που παρουσιάζουν διαρροή είναι οι κύριες αιτίες απλών προβλημάτων που μπορείτε να επισκευάσετε στο σπίτι οικονομικά.

Ραγισμένοι σωλήνες

Οι ραγισμένοι σωλήνες είναι μια άλλη πηγή διαρροής νερού και μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί επειδή πολλοί σωλήνες νερού είναι θαμμένοι υπόγεια. Εάν ο λογαριασμός του νερού σας εκτιναχθεί λίγο μετά την υποχώρηση των χαμηλών θερμοκρασιών, πιθανότατα έχετε ράγισμα κάπου στους σωλήνες νερού που οδηγούν στο σπίτι σας.

Αλλαγές στο ποσοστό χρέωσης

Συμβαίνει πληθωρισμός και μπορεί απλώς η εταιρεία ύδρευσης να σας χρεώνει περισσότερο για το νερό που καταναλώνετε. Για να είστε σίγουροι, μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υπηρεσιών ύδρευσης και να τον ρωτήσετε είτε να συγκρίνετε τον τρέχοντα λογαριασμό σας με έναν προηγούμενο λογαριασμό για να δείτε εάν έχουν αλλάξει οι τιμές ανά λίτρο νερού.

Πώς μπορώ να διορθώσω τη διαρροή νερού; Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου

Ανάλογα με τη θέση και το εύρος της διαρροής, μπορεί να μπορείτε να τη διορθώσετε μόνοι σας. Για διαρροές μικρής κλίμακας, όπως αυτές που βρίσκονται σε τουαλέτες και βρύσες, μπορείτε να αγοράσετε τα εξαρτήματα και τα στεγανωτικά που χρειάζεστε σε ένα κατάστημα υλικού.

Εάν έχετε σκασμένο σωλήνα σε μία από τις κύριες γραμμές ύδρευσης, είναι καλύτερο να καλέσετε έναν επαγγελματία από Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου που είτε θα επισκευάσει τον σωλήνα είτε θα τον αντικαταστήσει.

Πώς μπορώ να διαχειριστώ καλύτερα τη χρήση του νερού μου; Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου

Εάν ανακαλύψετε ότι η αιτία του υψηλού λογαριασμού νερού οφείλεται σε αύξηση της κατανάλωσης νερού, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας το πρόβλημα και να μειώσετε τον λογαριασμό σας με την πάροδο του χρόνου:

 • Μειώστε τον χρόνο και τη συχνότητα του ντους
 • Επενδύστε σε μια τουαλέτα, κεφαλή ντους και βρύση υψηλής απόδοσης
 • Κλείνετε τη βρύση όταν πλένεστε και βουρτσίζετε τα δόντια σας
 • Ποτίζετε την αυλή και τους κήπους σας μόνο τις πρώτες βραδινές ώρες, ώστε το νερό να μην εξατμίζεται τόσο γρήγορα
 • Πλύνετε μεγαλύτερα φορτία ρούχων ανά πλύση
 • Συλλέξτε το νερό της βροχής για να ποτίσετε τα φυτά σας

Γιατί να καλέσετε τους ειδικούς στην Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου;

Στην Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου έχουμε μια ομάδα επαγγελματιών που θα έρθουν κατόπιν κλήσης σας για να ανακαλύψουν γρήγορα την πηγή της διαρροής νερού. Είμαστε οπλισμένοι με τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για την επισκευή των υδραυλικών σας και σας παρέχουμε συμβουλές και υποδείξεις για εξοικονόμηση νερού στο μέλλον.

Η εξειδικευμένη υπηρεσία κλήσεων μας είναι ανοιχτή όλο το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, ώστε να μπορείτε να καλέσετε έναν τεχνικό στο σπίτι ή την επιχείρησή σας όταν τον χρειάζεστε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να βοηθήσουμε!

Καλέστε τους ειδικούς Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου σήμερα για την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης!

Η οικογενειακή μας επιχείρηση εξυπηρετεί τις ανάγκες οικιακών και εμπορικών πελατών με ποιοτικούς καθαρισμούς υδραυλικών εγκαταστάσεων και αποχετεύσεων στην περιοχή του Κεφαλάρι για περισσότερα από 20 χρόνια. Όταν χρειάζεστε βοήθεια με μια προβληματική αποχέτευση, καλέστε μας για εξειδικευμένο σέρβις στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Γιατί να επιλέξτε την Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

 • Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου για τις ανάγκες ανίχνευσης διαρροών, μούχλας και απόφραξη υδραυλικών σωληνώσεων
 • Κριτικές 5 αστέρων από πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν το σπίτι τους
 • Δωρεάν έλεγχος και αξιολόγηση
 • Εξοικονομήστε χρήματα και προστατέψτε το σπίτι σας
 • Είμαστε πάντα στην ώρα μας και σεβόμαστε την περιουσία σας
 • Διαφάνεια στο κόστος με την καλύτερη δυνατή τιμή εργασίας
 • Σεβόμαστε το σπίτι σας, από τη στιγμή που μπαίνουμε, μέχρι τη στιγμή που φεύγουμε

Έχοντας άριστη κατάρτιση, ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας! Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση. Εργαζόμαστε έξυπνα και αποτελεσματικά για να εντοπίσουμε το ζήτημα και να το επιλύσουμε γρήγορα, ώστε η επιχείρησή σας να επαναλειτουργήσει άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας που μας εμπιστεύονται εδώ και 20 χρόνια. Μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Μην ξεχνάτε ότι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη θεραπεία για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Κεφαλάρι με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε κοντά σας στο Κεφαλάρι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

Αποφράξεις Κεφαλάρι Αναγνώστου – 210 68 16 321 – 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button