ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο στο Ηράκλειο Αττικής και στην ευρύτερη Αττική. Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό της αποχέτευσης και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η άντληση υδάτων και η εκκένωση βόθρων.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και για τη λύση κάθε προβλήματος που μπορεί να παρουσιαστεί .

Οι πελάτες μας υποστηρίζουν ότι ανήκουμε στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης στην Αττική. Οι έμπειροι τεχνικοί μας παρέχουν υπηρεσίες απόφραξης για σπίτια και καταστήματα. Έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία, φροντίζουν με απόλυτη επιτυχία φραγμένες αποχετεύσεις τουαλέτας, φραγμένες αποχετεύσεις νεροχύτη και φραγμένες αποχετεύσεις σιφονιού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Ηρακλειο Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφραξεις Ηρακλειο Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφραξεις Ηρακλειο Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφραξεις Ηρακλειο Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Ηρακλειο Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Ηρακλειο Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου

Αποφράξεις στο μπάνιο – Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου

Τα βουλώματα στο μπάνιο δημιουργούν δυσαρέσκεια σε όλη την οικογένειά σας. Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα βουλώματα στο μπάνιο μπορούν να επιλυθούν σχετικά εύκολα, ειδικά αν εμπιστευτείτε έναν υδραυλικό. Αλλά όταν το φράξιμο βρίσκεται βαθιά μέσα στους σωλήνες, θα χρειαστείτε βοήθεια ενός υδραυλικού από την Αποφράξεις Αναγνώστου στο Ηράκλειο Αττικής. Η χρήση βασικών προληπτικών μέτρων μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση βουλωμάτων στο μπάνιο.

Ακολουθούν μερικά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τα βουλώματα στην τουαλέτα, το ντους και το νεροχύτη σας. Πρώτον, να μη ρίχνετε απορρίμματα στη λεκάνη της τουαλέτας. Δεύτερον, να φροντίζετε να μην πέφτουν τρίχες από τα μαλλιά σας στο σιφόνι της μπανιέρας και του νεροχύτη για να αποτρέψετε το τη συσσώρευση των μαλλιών στους σωλήνες. Στο πρώτο σημάδι αργής αποστράγγισης, ξεπλύνετε τις σωληνώσεις με βραστό νερό.

Επισκευή φθορών στους σωλήνες – Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου

Η ζημιά στους σωλήνες μπορεί να εμποδίσει τη ροή του νερού. Όλα τα είδη ζημιών στον σωλήνα μπορεί να προκαλέσουν δυσκολίες στην καθημερινή χρήση του νερού. Όταν οι σωλήνες διαβρωθούν, η σκουριά που συσσωρεύεται στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων και μπορεί να περιορίσει τη ροή του νερού.

Οι βουλωμένοι σωλήνες θα περιορίσουν ή θα μπλοκάρουν εντελώς τη ροή του νερού εάν έχουν υποστεί αρκετά σημαντική ζημιά. Ακόμη και οι ενώσεις σωλήνων μπορεί να φθαρούν ή να διαλυθούν, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει χαλάρωση των σωλήνων και να εμποδίσει τη ροή του νερού. Εάν οι σωλήνες δεν στερεώνονται με ασφάλεια, θα μπορούσαν να μετατοπιστούν με την πάροδο του χρόνου έως ότου μετατοπιστούν ή αποσυνδεθούν.

Είναι δύσκολο να αποφευχθεί η ζημιά του σωλήνα. Όλοι οι σωλήνες γερνούν με την πάροδο του χρόνου και όταν γερνούν, θα αρχίσουν να διαβρώνονται ή να σπάνε. Όταν συμβεί αυτό, η μόνη αξιόπιστη λύση είναι η αντικατάσταση του εκάστοτε σωλήνα από τις Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου.

Εάν οι σωλήνες σας δεν είναι παλιοί και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, προσπαθήστε να μάθετε γιατί. Αν δεν μπορείτε να βρείτε την αιτία, εμπιστευτείτε τους ειδικούς της Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου. Οι τεχνικοί μας μπορούν να λύσουν κάθε πρόβλημα σωλήνα στο σπίτι ή την επιχείρηση σας.

Γιατί βουλώνει η τουαλέτα σας;– Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου

Η τουαλέτα σας είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα πράγματα στο σπίτι σας. Η κατανόηση του λόγου για τον οποίο δημιουργούνται βουλώματα στην τουαλέτα σας θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε μελλοντικές αποφράξεις.

Έχετε παλιά τουαλέτα χαμηλής ροής

Οι σύγχρονες τουαλέτες χρησιμοποιούν μια ποικιλία λειτουργιών χαμηλής ροής με στόχο την εξοικονόμηση νερού. Οι πρώιμες μορφές αυτών των τουαλετών μπορεί να μην διαθέτουν την απαραίτητη πίεση για να καθαρίσουν τον σωλήνα, πράγμα που σημαίνει ότι συχνά αναπτύσσουν βουλώματα και χρειάζονται αποφράξεις. Κοιτάξτε στο πίσω μέρος της τουαλέτας σας για μια σφραγισμένη ημερομηνία. Εάν η τουαλέτα σας κατασκευάστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1990, θα μπορούσατε να έχετε μία από αυτές τις τουαλέτες χαμηλής ροής πρώτης γενιάς.

Εάν συμβαίνει αυτό, μην αισθάνεστε την ανάγκη να σπεύσετε να τις αντικαταστήσετε. Μερικές φορές μπορείτε να απλά να προσέχετε, περιορίζοντας τη ρίψη του χαρτιού υγείας στην τουαλέτας και αποφεύγοντας να ρίχνετε αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν βουλώματα. Αλλά εάν αυτές οι προσπάθειες δεν βοηθήσουν, η λύση θα είναι να εγκαταστήσετε μια καινούργια τουαλέτα.

Ρίψη ακατάλληλων αντικειμένων στην τουαλέτα

Η τουαλέτα σας έχει σχεδιαστεί για να απορρίπτει μόνο ορισμένα υλικά. Το χαρτί υγείας, για παράδειγμα, έχει σχεδιαστεί για να διαλύεται γρήγορα στο νερό, οπότε σπάνια προκαλεί πρόβλημα. Όμως, οι αναλώσιμοι ιστοί όπως τα υγρά μαντιλάκια ή οι χαρτοπετσέτες δεν προορίζονται να πεταχτούν από την τουαλέτα. Η ρίψη άλλων αντικειμένων, όπως μπατονέτες, βαμβάκι, υγρά μαντηλάκια και οδοντικό νήμα μπορεί να βουλώσει τον σωλήνα και να χρειαστείτε την Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου.

Μιλήστε με τα μέλη της οικογένειάς σας για το τι πρέπει να καταλήγει στην τουαλέτα και τι όχι. Εάν έχετε μικρότερα παιδιά, φτιάξτε μια λίστα με αντικείμενα που δεν πρέπει να πετάγεται στην τουαλέτα σας. Είναι επίσης καλή ιδέα να διατηρείτε ένα μεγάλο δοχείο απορριμμάτων στο μπάνιο σας. Αυτό θα διευκολύνει την απόρριψη αντικειμένων που δεν μπορούν να ξεπλυθούν.

Επιλέξτε την Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Ηράκλειο Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Έχοντας άριστη κατάρτιση, ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας! Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση. Εργαζόμαστε έξυπνα και αποτελεσματικά για να εντοπίσουμε το ζήτημα και να το επιλύσουμε γρήγορα, ώστε η επιχείρησή σας να επαναλειτουργήσει άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας που μας εμπιστεύονται εδώ και 20 χρόνια. Μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Μην ξεχνάτε ότι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη θεραπεία για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στη Ηράκλειο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε κοντά σας στο Ηράκλειο 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321 – 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button