ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ Αναγνώστου

22990 66488 – 210 6625762 – 6976 79 20 91

Η Αποφράξεις Υμηττός Αναγνώστου κατανοεί τους κινδύνους που συνδέονται με τις διαρροές λυμάτων και τις αποφράξεις αποχετεύσεων και προσφέρει εκτεταμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης.

Οι υπηρεσίες Αποφράξεις Αναγνώστου διασφαλίζουν ότι όλες οι δυνητικά επικίνδυνες διαρροές λυμάτων περιορίζονται και απομακρύνονται με ασφάλεια με γρήγορο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο που είναι προσεκτικός για το περιβάλλον.

Η υπηρεσία καθαρισμού λυμάτων και απόφραξης αποχέτευσης της Αποφράξεις Υμηττός Αναγνώστου χρησιμοποιείται από μια σειρά επιχειρήσεων και αρχών σε όλη την Αθήνα για να διασφαλίσει ότι η πληγείσα περιοχή καθαρίζεται από πιθανούς κινδύνους και απολυμαίνεται πλήρως.

Υπηρεσία άμεσης ανάγκης καθαρισμού λυμάτων

Οι διαρροές λυμάτων είναι δυσάρεστες και μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση στην επιχείρηση ή στο σπίτι σας. Τα ακατέργαστα λύματα μπορεί να περιέχουν μια ποικιλία από βακτήρια, ιούς, μύκητες και παράσιτα που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες, ακόμη και θάνατο. Ο κίνδυνος μόλυνσης από άγνωστες χημικές ουσίες όπως διαλύτες, καρκινογόνες ουσίες και φυτοφάρμακα είναι απίστευτα υψηλός.

Ο πιθανός κίνδυνος τοξικών, ασφυξιογόνων και εύφλεκτων αερίων σε έναν περιορισμένο χώρο μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνος για την επιχείρησή σας και μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον και την τοπική παροχή νερού.

Οι διαρροές από σωλήνες αποχέτευσης μπορούν να εξαπλωθούν γρήγορα, επομένως είναι απαραίτητο να αντιμετωπίζονται γρήγορα και αποτελεσματικά τυχόν διαρροές για να ελαχιστοποιηθεί η έκθεση και να περιοριστεί η εξάπλωση.

Εντοπισμός διαρροής λυμάτων

Εάν παρατηρήσετε ότι αναβλύζει νερό από φρεάτιο ή μια αργή διαρροή, μπορεί να είναι η αρχή μιας διαρροής αποχέτευσης. Μην απορρίπτεται υγρές περιοχές που δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη.

Θα πρέπει να γνωρίζετε:

 • Αποχετεύσεις που στηρίζονται στο εσωτερικό του κτιρίου
 • Διαρρέει νερό γύρω από τα καπάκια των φρεατίων στο δρόμο σας
 • Διαρροή λυμάτων ή νερού από εξωτερικές αποχετεύσεις
 • Ασυνήθιστη οσμή από χώρους όπως πεζοδρόμια, εξωτερικούς τοίχους και το έδαφος

Ασθένειες που προέρχονται από τα λύματα

Οι περισσότερες ασθένειες που προκύπτουν από την επαφή με τα λύματα προκαλούνται από παθογόνα, τα οποία είναι βιολογικοί παράγοντες που προκαλούν ασθένεια σε έναν ξενιστή. Τα πιο κοινά παθογόνα στα λύματα είναι βακτήρια, παράσιτα και ιοί.

Προκαλούν μια μεγάλη ποικιλία από οξείες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της διάρροιας και των λοιμώξεων. Αυτές οι ασθένειες μπορεί να είναι βίαιες και δυσάρεστες, αλλά συνήθως περνούν μετά από αρκετές ημέρες ή εβδομάδες χωρίς μόνιμα αποτελέσματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, τα παθογόνα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές μακροχρόνιες ασθένειες ή ακόμα και θάνατο.

Οι ασθένειες που μπορούν να προκληθούν από ακατέργαστα λύματα περιλαμβάνουν:

 • Cryptosporidium και Giardia
 • Gram αρνητικά βακτήρια
 • Ηπατίτιδα Α
 • Λεπτοσπείρωση
 • Tetanus

Εξειδικευμένος καθαρισμός από πλημμύρες

Κάθε χρόνο, πολλές εγκαταστάσεις, κτίρια και κατοικίες σε όλη την Αθήνα πλήττονται από πλημμύρες για διάφορους λόγους, από την άνοδο της στάθμης των υπόγειων υδάτων έως τη διάρρηξη σωλήνων ή αποχετεύσεων νερού.

Οι ξαφνικές βροχοπτώσεις, ξαφνικές πλημμύρες ή υπερχείλιση νερού, που συμβαίνουν συχνά απροσδόκητα, προκαλούν καταστροφικές ζημιές.

Το βρόχινο νερό από την πλημμύρα προκαλεί διάφορους βαθμούς ζημιάς αντίθετα από το νερό λυμάτων ανάλογα με τη σοβαρότητά του, με επηρεασμένα δάπεδα, τοίχους, βρεγμένα έπιπλα και ακόμη και τη δομή του κτιρίου.

Αφού ένα κτίριο έχει πληγεί από πλημμυρισμένα νερά, είναι σημαντικό να αξιολογηθεί και να αφαιρεθούν και να στεγνώσουν γρήγορα τα κατεστραμμένα από το νερό αντικείμενα, συμβάλλοντας στην αποφυγή περαιτέρω δομικών ζημιών και στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου περαιτέρω κινδύνων για την υγεία, καθώς το νερό από τις πλημμύρες μπορεί να περιέχει επικίνδυνα απόβλητα, οπτικά υπολείμματα και ρυπαντές λυμάτων που μπορεί να θέτουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

Η Αποφράξεις Υμηττός Αναγνώστου παρέχει ταχεία εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού και αποκατάστασης ζημιών από πλημμύρες για πολλά χρόνια και είναι κορυφαίος πάροχος εξειδικευμένου καθαρισμού και απόφραξης στην Αθήνα.

Εάν αντιμετωπίσατε μια πλημμύρα και χρειάζεστε άμεσο καθαρισμό ζημιών από πλημμύρα, επικοινωνήστε με έναν από τους τοπικούς ειδικούς μας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική μας φόρμα επικοινωνίας παρακάτω ή συνομιλήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Περισσότερες υπηρεσίες απόφραξης στον Υμηττό

Η Αποφράξεις Υμηττός Αναγνώστου προσφέρει ένα ευρύ σύνολο από υδραυλικές υπηρεσίες, όπως:

Επικοινωνήστε με ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στον Υμηττό με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί όλο το 24ωρο, έτοιμο να συνδράμει στη κάθε σας ανάγκη. Βρισκόμαστε δίπλα σας στον Υμηττό, καθώς και σε ολόκληρη την Αττική 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488-2106625762
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 –2106625762- 697 679 20 91

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Μενού
Call Now Button