ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ-ΔΑΦΝΗ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η εταιρεία Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο στην ευρύτερη περιοχή της Δάφνης. Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση αποχέτευσης, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και καθαρισμό αποχέτευσης.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την ομαλή αποκατάσταση των σωληνώσεών σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης. Η Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, ιδίως Κυριακές και αργίες.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου

Σπασμένοι σωλήνες και ζημιά – Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου

Οι σπασμένοι σωλήνες είναι μια από τις κύριες αιτίες καταστροφής στα σπίτια και σχεδόν κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού θα αντιμετωπίσει κάποιο σπάσιμο ή διαρροή σωλήνων σε κάποια φάση.

Κάθε σπίτι περιέχει πολλούς σωλήνες που μπορούν να σπάσουν ή να ραγίσουν, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης και των σωλήνων του  νεροχύτη, οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται στο υπόγειο σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται ο σωλήνας, είναι σημαντικό να διορθώσετε γρήγορα τους σπασμένους σωλήνες για να αποφύγετε ζημιές στο νερό και την ανάπτυξη μούχλας.

Οι σπασμένοι ή κατεστραμμένοι σωλήνες δεν είναι πάντα προφανείς. Οι περισσότεροι σωλήνες διαρρηγνύονται ή διαρρέουν χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να έχουν περάσει ημέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες προτού παρατηρήσετε τα σημάδια ενός κατεστραμμένου σωλήνα. Ωστόσο, μόλις εντοπίσετε διαρροή ή σπασμένο σωλήνα, είναι σημαντικό να ενεργήσετε γρήγορα.

Ένας σπασμένος σωλήνας που δεν επισκευάζεται αμέσως μπορεί να εξελιχθεί σε καταστροφικό πρόβλημα. Η διαρροή νερού μπορεί να βλάψει την περιουσία και τα υπάρχοντά σας, όπως οι συσκευές, τα χαλιά, τα έπιπλα, ακόμη και τα ρούχα σας μπορεί να καταστραφούν σε ατύχημα με σπασμένο σωλήνα. Η διαρροή νερού μπορεί επίσης να επηρεάσει την υγεία της οικογένειάς σας, καθώς τα βακτήρια και η μούχλα ευδοκιμούν σε υγρά περιβάλλοντα.

Τι προκαλεί το σπάσιμο ενός σωλήνα; – Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου

Αν και το σπάσιμο των σωλήνων είναι πιο συχνό το χειμώνα λόγω του νερού που παγώνει μέσα τους, ένας σωλήνας μπορεί να σπάσει ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν την καταστροφή των σωλήνων σας, αφήνοντας εσάς και το σπίτι σας σε κίνδυνο να αντιμετωπίσετε κατεστραμμένο σωλήνα.

Επειδή η γνώση είναι δύναμη και μπορεί να σας βοηθήσει να αντιδράσετε καλύτερα σε διαφορετικές περιστάσεις, έχουμε αναλύσει τους διάφορους παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν το σπάσιμο ενός σωλήνα.

Σκουριά

Οι σωλήνες σας φθείρονται φυσικά με την πάροδο του χρόνου. Η φθορά με την πάροδο του χρόνου μπορεί να οδηγήσει σε σκουριά και να κάνει τον σωλήνα σας αδύναμο. Ο τύπος των υλικών που χρησιμοποιούνται για τους σωλήνες σας, η ποιότητα του νερού σε αυτά και πόσο συχνά χρησιμοποιείται προκαλούν τη φθορά ή το σπάσιμο των σωλήνων σας είτε να επιταχυνθούν είτε να επιβραδυνθούν. Προκειμένου να έχετε την καλύτερη προστασία έναντι ενός σπασμένου σωλήνα, είναι σημαντικό να ελέγχετε τους σωλήνες σας μία φορά το χρόνο για να διασφαλίσετε ότι εξακολουθούν να διατηρούνται ισχυροί. Η Αποφράξεις Αναγνώστου στη Δάφνη μπορεί να αναλάβει την συντήρηση των σωλήνων σας.

Σκληρό νερό

Οι σωλήνες σας είναι ευαίσθητοι σε βλάβες από σκληρό νερό, το οποίο είναι νερό με υψηλά ίχνη μαγνησίου και ασβεστίου. Αυτές οι ουσίες αποδυναμώνουν τους σωλήνες σας με την πάροδο του χρόνου, καθώς προκαλούν χημική αντίδραση με το υλικό των σωλήνων σας με αποτέλεσμα τη διάβρωση. Με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι ουσίες μπορούν επίσης να προκαλέσουν συσσώρευση μέσα στους σωλήνες σας, περιορίζοντας τη ροή του νερού και αυξάνοντας την πίεση.

Κακή εγκατάσταση

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά φροντίζετε τους σωλήνες σας, είναι τόσο ισχυροί όσο φτιάχτηκαν να είναι. Εάν οι σωλήνες σας δεν είχαν εγκατασταθεί σωστά, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρωγμές στη σύνδεση των σωλήνων σας. Εάν παρατηρήσετε ότι οι σωλήνες σας αντιμετωπίζουν πρόβλημα και έχουν εγκατασταθεί πρόσφατα, είναι σημαντικό να καλέσετε αμέσως έναν ειδικό από την Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου.

Σημάδια ότι οι σωλήνες σας έχουν πρόβλημα

Είναι καλό που γνωρίζετε τι προκαλεί την αποδυνάμωση και τη ρήξη ενός σωλήνα, αλλά είναι ακόμη πιο σημαντικό να γνωρίζετε ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια ότι έχετε πιθανό πρόβλημα.

Λεκέδες στους τοίχους σας

Διάσπαρτα  καφέ ή σκούρα σημάδια στον τοίχο σας αποτελούν ενδείξεις ότι το νερό διαρρέει κάπου πίσω από αυτά. Αυτό είναι ένα σημάδι ενός κατεστραμμένου σωλήνα και παρόλο που δεν έχει σπάσει ακόμα, θα μπορούσε να γίνει σύντομα.

Αλλοίωση στο χρώμα του νερού

Εάν ενεργοποιήσετε τη βρύση σας και παρατηρήσετε ότι το νερό που βγαίνει από αυτό είναι ένα καφετί ή κίτρινο, τότε οι σωλήνες σας είναι σκουριασμένοι. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε μια ομάδα, όπως η ομάδα της Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου, για να σας βοηθήσει να αντικαταστήσετε το κατεστραμμένο σωλήνα προτού να προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Χαμηλότερη πίεση νερού

Η χαμηλότερη πίεση νερού είναι το σημάδι ότι οι σωλήνες σας είναι μερικώς παγωμένοι ή ότι υπάρχει συσσώρευση ρύπων ή υπολειμμάτων στους σωλήνες σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς η πίεση στους σωλήνες σας θα συνεχίσει να αυξάνεται, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε έκρηξη εάν δεν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Γιατί να επιλέξετε Αποφράξεις Δάφνη Αναγνώστου;

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου, δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 και παραπάνω χρόνια στον χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα 365 ημέρες τον χρόνο.

Με τις άριστες γνώσεις της εταιρείας μας ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε με τα υπερσύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας!

Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του δικτύου αποχέτευσης, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο σε ολόκληρη την Αττική.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στο Δάφνη με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε δίπλα σας στο Δάφνη, καθώς και σε ολόκληρη την Αττική 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 210 68 16 321 – 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button