ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

22990 66488 – 2106625762-697 679 20 91

Η εταιρεία Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου παρέχει αποφρακτικές υπηρεσίες 24 ώρες το 24ωρο. Αναλαμβάνουμε πλήθος υπηρεσιών όπως η τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, άντληση υδάτων και καθαρισμό αποχέτευσης.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετευτικών συστημάτων από το 2000. Τα μηχανήματα που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας, για το καλύτερο δυνατόν καθαρισμό και εντοπισμό του προβλήματος στη κάθε αποχέτευση. Φροντίζουμε για την εύρυθμη λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας, όπως και για την ομαλή αποκατάσταση των σωληνώσεών σας.

Οι πελάτες μας μάς έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης. Η Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αθήνα, ιδίως Κυριακές και αργίες.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ σύνολο από υδραυλικές υπηρεσίες, όπως:

Διαρροή σωλήνα – Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου

Είτε κατά τη διάρκεια της συντήρησης των υδραυλικών σας ανακαλύψετε μια λακκούβα κάτω από ένα σωλήνα είτε έχετε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν κοιτάξετε κάτω από το νεροχύτη σας, οι διαρροές αγωγών μπορεί να είναι μια δαπανηρή υπόθεση. Μια μόνιμη επισκευή αγωγού μπορεί να σημαίνει αντικατάσταση ενός μέρους του αγωγού ή ολική αντικατάσταση.

Ίσως θελήσετε να έχετε επαγγελματική βοήθεια ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Μέχρι να έρθουμε στον χώρο σας και να λύσουμε το ζήτημα, χρησιμοποιήστε έναν σφιγκτήρα συμπίεσης και ειδική ταινία για να αποφύγετε τη διαρροή. Αυτές οι προσωρινές επισκευές εμποδίζουν την διαρροή του νερού, αλλά μην εφησυχάζεστε και να θυμάστε πως πρόκειται για προσωρινή λύση.

Επισκευή φθορών σε αγωγούς – Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου

Ένας φθαρμένος αγωγός μπορεί να προκαλέσει διαρροή που προκαλεί το νερό σας και να προκαλέσει ζημιά στο σπίτι σας. Χωρίς έγκαιρη επιδιόρθωση, μικρές ρωγμές σε έναν αγωγό μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερες και στο τέλος να μετανιώνετε που δεν επιδιορθώσατε τους σωλήνες σας νωρίτερα. Είτε οι σωληνώσεις σας είναι από χυτοσίδηρο είτε από PVC, η επισκευή ενός φθαρμένου σωλήνα είναι κάτι παραπάνω από εφικτή για εμάς.

Συμβουλές για τη σωστή επιδιόρθωση αποχετευτικών αγωγών – Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου

Καταρχάς, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε αν διαπιστώσετε ότι υπάρχει εκτεταμένα φθαρμένος αγωγός στο σπίτι σας είναι να κλείσετε την παροχή νερού. Μόλις γίνει αυτό, ανοίξτε τη βρύση για να αδειάσετε τον αγωγό από τυχόν νερό που έχει μείνει για να ανακουφίστε την πίεση. Καθαρίστε την φθαρμένη περιοχή του αγωγού και σκουπίστε την.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά το χειρισμό του αγωγού κατά την εκτέλεση των πρόχειρων επισκευών σας. Ο αγωγός μπορεί να είναι πιο κατεστραμμένος από ό,τι φαίνεται και θα μπορούσε ενδεχομένως να σπάσει αν γίνει κακός χειρισμός. Αναλαμβάνουμε τον εντοπισμό και την επισκευή φθορών σε αγωγούς με τα πιο σύγχρονα μέσα.

Για πολύ μικρές τρύπες, τυλίξτε γύρω από το σωλήνα την ειδική ταινία και δέστε τη σφιχτά, χρησιμοποιώντας σφιγκτήρες σωλήνα και στα δύο άκρα της ταινίας. Πρόκειται για μια γρήγορη και πολύ προσωρινή λύση, δηλαδή μέχρι να μπορέσετε να καλέσετε έναν υδραυλικό από τις Αποφράξεις Αναγνώστου. Αυτή η λύση είναι βοηθητική, ανάλογα βέβαια με την έκταση της φθοράς και τη γενικότερη κατάσταση του σωλήνα. Επιδιορθώστε οπωσδήποτε τις φθορές στους αγωγούς σας και μην ξεγελάτε τον εαυτό σας ότι έτσι λύθηκε το πρόβλημα.

Ενώ αυτή η συμβουλή μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή πλημμύρας και διαρροής υδάτων σε ολόκληρο το σπίτι, δεν συνιστούμε να βασίζεστε αποκλειστικά σε αυτές, καθώς η φθορά του αγωγού μπορεί να επιδεινωθεί. Αυτές είναι προσωρινές επισκευές έκτακτης ανάγκης και θα πρέπει πάντα να αναζητάτε την συμβουλή ενός επαγγελματία για να διασφαλίσετε ότι δεν θα προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά.

Η αντικατάσταση του κατεστραμμένου τμήματος του σωλήνα με καινούργιο είναι σχεδόν πάντα η καλύτερη λύση. Οι τεχνικοί μας μπορούν να εξετάσουν την αιτία της φθοράς του αγωγού και πιθανώς να αποτρέψουν μελλοντικές διαρροές.

Οι σπασμένοι σωλήνες μπορεί να προκαλέσουν σημαντική ζημιά γρήγορα στο σπίτι σας. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να αποφύγετε το σπάσιμο των σωλήνων. Ενεργώντας γρήγορα εάν οι σωλήνες σας σπάσουν μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της οικογένειας, του σπιτιού και των αντικειμένων σας από τις καταστροφικές επιπτώσεις της μόλυνσης του νερού.

Αποφράξεις Λαγονήσι Αναγνώστου

Σπασμένοι σωλήνες και ζημιά – Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου

Οι σπασμένοι σωλήνες είναι μια από τις κύριες αιτίες καταστροφής στα σπίτια και σχεδόν κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού θα αντιμετωπίσει κάποιο σπάσιμο ή διαρροή σωλήνων σε κάποια φάση.

Κάθε σπίτι περιέχει πολλούς σωλήνες που μπορούν να σπάσουν ή να ραγίσουν, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης και των σωλήνων του  νεροχύτη, οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται στο υπόγειο σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς τοίχους. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται ο σωλήνας, είναι σημαντικό να διορθώσετε γρήγορα τους σπασμένους σωλήνες για να αποφύγετε ζημιές στο νερό και την ανάπτυξη μούχλας.

Οι σπασμένοι ή κατεστραμμένοι σωλήνες δεν είναι πάντα προφανείς. Οι περισσότεροι σωλήνες διαρρηγνύονται ή διαρρέουν χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να έχουν περάσει ημέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες προτού παρατηρήσετε τα σημάδια ενός κατεστραμμένου σωλήνα. Ωστόσο, μόλις εντοπίσετε διαρροή ή σπασμένο σωλήνα, είναι σημαντικό να ενεργήσετε γρήγορα.

Ένας σπασμένος σωλήνας που δεν επισκευάζεται αμέσως μπορεί να εξελιχθεί σε καταστροφικό πρόβλημα. Η διαρροή νερού μπορεί να βλάψει την περιουσία και τα υπάρχοντά σας, όπως οι συσκευές, τα χαλιά, τα έπιπλα, ακόμη και τα ρούχα σας μπορεί να καταστραφούν σε ατύχημα με σπασμένο σωλήνα. Η διαρροή νερού μπορεί επίσης να επηρεάσει την υγεία της οικογένειάς σας, καθώς τα βακτήρια και η μούχλα ευδοκιμούν σε υγρά περιβάλλοντα.

Τι προκαλεί τη διάρρηξη ενός σωλήνα; – Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου

Αν και το σπάσιμο των σωλήνων είναι πιο συχνό το χειμώνα λόγω του νερού που παγώνει μέσα τους, ένας σωλήνας μπορεί να σπάσει ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν την καταστροφή των σωλήνων σας, αφήνοντας εσάς και το σπίτι σας σε κίνδυνο να αντιμετωπίσετε κατεστραμμένο σωλήνα.

Επειδή η γνώση είναι δύναμη και μπορεί να σας βοηθήσει να αντιδράσετε καλύτερα σε διαφορετικές περιστάσεις, έχουμε αναλύσει τους διάφορους παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν το σπάσιμο ενός σωλήνα.

Σκουριά

Οι σωλήνες σας φθείρονται φυσικά με την πάροδο του χρόνου. Η φθορά με την πάροδο του χρόνου μπορεί να οδηγήσει σε σκουριά και να κάνει τον σωλήνα σας αδύναμο. Ο τύπος των υλικών που χρησιμοποιούνται για τους σωλήνες σας, η ποιότητα του νερού σε αυτά και πόσο συχνά χρησιμοποιείται προκαλούν τη φθορά ή το σπάσιμο των σωλήνων σας είτε να επιταχυνθούν είτε να επιβραδυνθούν. Προκειμένου να έχετε την καλύτερη προστασία έναντι ενός σπασμένου σωλήνα, είναι σημαντικό να ελέγχετε τους σωλήνες σας μία φορά το χρόνο για να διασφαλίσετε ότι εξακολουθούν να διατηρούνται ισχυροί. Η Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου μπορεί να αναλάβει την συντήρηση των σωλήνων σας.

Σκληρό νερό

Οι σωλήνες σας είναι ευαίσθητοι σε βλάβες από σκληρό νερό, το οποίο είναι νερό με υψηλά ίχνη μαγνησίου και ασβεστίου. Αυτές οι ουσίες αποδυναμώνουν τους σωλήνες σας με την πάροδο του χρόνου, καθώς προκαλούν χημική αντίδραση με το υλικό των σωλήνων σας με αποτέλεσμα τη διάβρωση. Με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι ουσίες μπορούν επίσης να προκαλέσουν συσσώρευση μέσα στους σωλήνες σας, περιορίζοντας τη ροή του νερού και αυξάνοντας την πίεση.

Κακή εγκατάσταση

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά φροντίζετε τους σωλήνες σας, είναι τόσο ισχυροί όσο φτιάχτηκαν να είναι. Εάν οι σωλήνες σας δεν είχαν εγκατασταθεί σωστά, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρωγμές στη σύνδεση των σωλήνων σας. Εάν παρατηρήσετε ότι οι σωλήνες σας αντιμετωπίζουν πρόβλημα και έχουν εγκατασταθεί πρόσφατα, είναι σημαντικό να καλέσετε αμέσως έναν ειδικό από την Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου.

Σημάδια ότι οι σωλήνες σας είναι αδύναμοι

Είναι καλό που γνωρίζετε τι προκαλεί την αποδυνάμωση και τη διάρρηξη ενός σωλήνα, αλλά είναι ακόμη πιο σημαντικό να γνωρίζετε ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια ότι έχετε πιθανό πρόβλημα.

Λεκέδες στους τοίχους σας

Καφέ ή σκούρα σημάδια στον τοίχο σας αποτελούν ενδείξεις ότι το νερό διαρρέει κάπου πίσω από αυτά. Αυτό είναι ένα σημάδι ενός κατεστραμμένου σωλήνα και παρόλο που δεν έχει σπάσει ακόμα, θα μπορούσε να γίνει σύντομα.

Αλλοίωση στο χρώμα του νερού

Εάν ενεργοποιήσετε τη βρύση σας και παρατηρήσετε ότι το νερό που βγαίνει από αυτό είναι ένα καφετί ή κίτρινο, τότε οι σωλήνες σας είναι σκουριασμένοι. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε μια ομάδα, όπως η ομάδα της Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου, για να σας βοηθήσει να αντικαταστήσετε το κατεστραμμένο σωλήνα προτού να προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Χαμηλότερη πίεση νερού

Η χαμηλότερη πίεση νερού είναι το σημάδι ότι οι σωλήνες σας είναι μερικώς παγωμένοι ή ότι υπάρχει συσσώρευση ρύπων ή υπολειμμάτων στους σωλήνες σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς η πίεση στους σωλήνες σας θα συνεχίσει να αυξάνεται, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε έκρηξη εάν δεν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Πως να αντιδράσετε στη περίπτωση σπασμένων σωλήνων; – Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου

Εάν ο σωλήνας σας σπάσει, η κύρια προτεραιότητα που έχετε είναι να σταματήσετε τη ροή του νερού. Μπορείτε να το πετύχετε απενεργοποιώντας την παροχή νερού στο σπίτι σας. Είναι λοιπόν απαραίτητο να καλέσετε την Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου για να αναλάβει την επισκευή του σωλήνα, ώστε να αποφύγετε μελλοντικές ζημιές. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αξιολογήσετε τη ζημιά και να απορροφήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα.

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες θα σας βοηθήσουν να καλύψετε το κόστος της ζημιάς στο νερό, καθώς το σπάσιμο σωλήνων θα πρέπει να καλύπτεται από το συμβόλαιο σας.

Πώς να διορθώσετε το σπασμένο αποχετευτικό σωλήνα; – Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου

Ο καλύτερος τρόπος για να διορθώσετε ένα σπασμένο σωλήνα είναι να καλέσετε μια εταιρεία αποφράξεων υδραυλικών, όπως η Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου, για να βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας είναι σωστά στερεωμένος. Μπορούμε επίσης να κάνουμε έναν έλεγχο στους υπόλοιπους σωλήνες για να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει άλλη πιθανή καταστροφή που περιμένει να συμβεί.

Οι σπασμένοι σωλήνες συχνά αποτρέπονται, αλλά μπορούν επίσης να συμβούν ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση. Η βλάβη από διαρροές σωλήνων δικαιολογημένα προκαλεί σοβαρή ανησυχία, καθώς μπορεί να καταστρέψει τα υπάρχοντά σας και να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας. Η γρήγορη δράση θα βοηθήσει στην προστασία της οικογένειάς σας και θα ελαχιστοποιήσει τις ζημιές.

Μόλις ανακαλύψετε μια διαρροή νερού από σπασμένους σωλήνες στο σπίτι σας, απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία αποκατάστασης ζημιών και ειδικό στην επισκευή υδραυλικών προβλημάτων. Είναι σημαντικό να προσλάβετε έναν αξιόπιστο, πιστοποιημένο επαγγελματία της Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου, ο οποίος μπορεί να φτάσει γρήγορα και να σας βοηθήσει τη στιγμή που χρειάζεστε.

Γιατί να επιλέξετε Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου;

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου δραστηριοποιείται παραπάνω από 20 χρόνια στον χώρο των αποφράξεων, όπως και της άντλησης υδάτων. Στο σύνολο αυτών των χρόνων εργαζόμαστε για να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιθυμούμε την αξιοπιστία και τη συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα της κάθε εργασίας 365 ημέρες τον χρόνο.

Με τις άριστες γνώσεις της εταιρείας μας ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε με τα υπερσύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας!

Σε εμάς μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε το μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας. Οι τεχνικοί μας θα βγάλουν το κατάλληλο πλάνο ανάλογα με τη κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και τη κατασκευή του.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο σε ολόκληρη την Αττική.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου
 • Άντληση υδάτων Αποφράξεις Κάντζα Αναγνώστου

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στη Κάντζα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλη την Αττική, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί όλο το 24ωρο, έτοιμο να συνδράμει στη κάθε σας ανάγκη. Βρισκόμαστε δίπλα σας στη Κάντζα, καθώς και σε ολόκληρη την Αττική 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 22990 66488-2106625762
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – 22990 66488 –2106625762- 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button