Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου – 210 68 16 321 - 697 679 20 91

Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου

210 68 16 321 – 697 679 20 91

Η εταιρεία Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου παρέχει υπηρεσίες απόφραξης 24 ώρες το 24ωρο στην περιοχή του Αλίμου. Διαχειριζόμαστε τον τακτικό καθαρισμό, τη συντήρηση και απόφραξη της αποχέτευσης, αλλά και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπως η άντληση υδάτων.

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Αναγνώστου είναι στον χώρο των αποχετεύσεων από το 2000. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τον καθαρισμό και εντοπισμό ενός προβλήματος στην αποχέτευση σας. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας και την επίλυση κάθε ζητήματος.

Σύμφωνα με τους πελάτες μας, είμαστε μια από τις καλύτερες εταιρείες καθαρισμού αποχέτευσης και αποφράξεων. Η εταιρεία Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου ηγείται στον χώρο των αποφράξεων, με τις περισσότερες αποφράξεις σε ετήσια βάση και την πραγματοποίηση περισσότερων επισκευών αποχέτευσης από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Αττική, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Οι Αποφράξεις Αναγνώστου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών, όπως:

Γιατί μυρίζουν οι αποχετευσεις στο σπίτι;

Εάν παρατηρήσετε μια μυρωδιά που πιστεύετε ότι μπορεί να προέρχεται από τις αποχετεύσεις σας, είναι σημαντικό να την ελέγξετε αμέσως. Αν η μυρωδιά είναι αρκετά ενοχλητική και δεν προβείτε σε άμεση επιθεώρηση των σωληνώσεων, τότε θα χειροτερέψει!

Έχετε πρόβλημα με τα υδραυλικά του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και χρειάζεστε βοήθεια από ειδικούς απόφραξης τώρα; Καλέστε στο 2108993343 ή στείλτε μας μήνυμα online για δωρεάν έλεγχο.

Όταν πρόκειται για δύσοσμες υδραυλικές σωληνώσεις, συχνά καταλήγουμε σε τέσσερα απλά πράγματα.

Ας προσδιορίσουμε τα 4 προβλήματα που πιθανόν να έχουν οι σωληνώσεις σας:

 1. Η παγίδα U έχει στεγνώσει – Για τους περισσότερους νεροχύτες, ντους και άλλα είδη υδραυλικών εγκαταστάσεων, θα βρείτε μετά το σιφόνι σωλήνα σε σχήμα U. Αυτό συγκρατεί νερό στο σύστημά σας για να αποτρέψει τυχόν οσμές από την αποχέτευση σας. Ωστόσο, μπορεί να στεγνώσει και να αφήσει αυτές τις μυρωδιές να διαφύγουν. Αυτό είναι πιο συνηθισμένο σε μπάνια και νεροχύτες που δεν χρησιμοποιούνται τακτικά.
 2. Μπορεί να συσσωρεύονται υπολείμματα στην αποχέτευση σας – Καθώς κάνετε ντους, το σαμπουάν, το σαπούνι και οι τρίχες σας πέφτουν στην αποχέτευση. Αυτά συχνά συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου, προκαλώντας μια μάζα. Τα βακτήρια θα αρχίσουν να αναπτύσσονται εκεί και αυτό γίνεται δύσοσμο.
 3. Λίπη και υπολείιμματα φαγητού – Αν και συνήθως θεωρείται ότι τα λίπη ξεπλένονται καθώς πλένετε τα πιάτα, αυτό δεν σημαίνει ότι ορισμένα δεν θα προσκοληθούν στα τοιχώματα των σωληνώσεων. Αν ξεχνάτε να αφήνετε καυτό νερο τακτικά να ρέει, η μυρωδιά θα σας το θυμίσει.
 4. Μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη γραμμή αποχέτευσης – Η γραμμή αποχέτευσης μπορεί να βουλώσει και να καταστραφεί. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε οτιδήποτε πέφτει στην αποχέτευση (ή στην τουαλέτα) που δεν πρέπει, μαζί με ρίζες δέντρων και άλλες αιτίες που εισχωρούν στις σωληνώσεις και προκαλούν ραγίσμα. Υπάρχουν επίσης φορές που σπάει η γραμμή αποχέτευσης, με αποτέλεσμα τα λύματα να εισχωρούν στο σπίτι ή την αυλή σας.

Πότε να προσλάβετε έναν επαγγελματία Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου

Εάν παλεύετε με μια μυρωδιά που προέρχεται από τα υδραυλικά σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα. Είμαστε περήφανοι που βοηθάμε τους πελάτες μας σε οποιαδήποτε από τις ανάγκες τους σε αποφρακτικές υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή του Αλίμου.

Στην Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου, επικεντρωνόμαστε στην παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών απόφραξης αποχετεύσεων και σωληνώσεων στον Άλιμο και τις γύρω περιοχές. Εάν η αποχέτευσή σας έχει διαρροή, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για άμεση επέμβαση. Θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας την πιο κατάλληλη στιγμή.

Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου – Υπηρεσίες απόφραξης

 • Απόφραξη κουζίνας Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπάνιου Αποφραξεις Αλιμος Αναγνωστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης νεροχύτη μπάνιου Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου
 • Απόφραξη μπανιέρας Αποφράξεις Αλιμος Αναγνώστου
 • Καθαρισμό αποχέτευσης υπογείων Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου
 • Απόφραξη κάθετης υδρορροής Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου
 • Υπηρεσίες καθαρισμού εξωτερικών αποχετεύσεων Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη αποχετεύσεων Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου
 • Οικιακή απόφραξη υδρορροής Αποφραξεις Άλιμος Αναγνώστου
 • Εμπορική απόφραξη υδρορροής Αποφράξεις Αλιμος Αναγνώστου
 • Αντληση υδατων Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου
 • Απολύμανση χώρων Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου

Δείτε γιατί είμαστε οι καλύτεροι στις αποφράξεις αποχετεύσεων με την καλύτερη βαθμολογία στην πόλη!

Γιατί να επιλέξτε την Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου

Η εταιρεία μας, Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου δραστηριοποιείται περισσότερο από 20 χρόνια στον χώρο της απόφραξης και της άντλησης υδάτων.

Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με αξιοπιστία και συνέπεια ως προς το αποτέλεσμα, 365 ημέρες τον χρόνο.

 • Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου για τις ανάγκες ανίχνευσης διαρροών, μούχλας και απόφραξη υδραυλικών σωληνώσεων
 • Κριτικές 5 αστέρων από πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν το σπίτι τους
 • Δωρεάν έλεγχος και αξιολόγηση
 • Εξοικονομήστε χρήματα και προστατέψτε το σπίτι σας
 • Είμαστε πάντα στην ώρα μας και σεβόμαστε την περιουσία σας
 • Διαφάνεια στο κόστος με την καλύτερη δυνατή τιμή εργασίας
 • Σεβόμαστε το σπίτι σας, από τη στιγμή που μπαίνουμε, μέχρι τη στιγμή που φεύγουμε

Έχοντας άριστη κατάρτιση, ικανοποιούμε κάθε απαίτηση του πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα μας!

Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη εξοπλισμένα αποφρακτικά μηχανήματα στις υπηρεσίες απόφραξης που αναλαμβάνουμε. Στόχος μας η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μας όλο το χρόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Σας παρέχουμε συμβουλές για σωστή συντήρηση και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων, καθώς και τη διατήρηση των σωληνώσεων σας σε άριστη κατάσταση. Εργαζόμαστε έξυπνα και αποτελεσματικά για να εντοπίσουμε το ζήτημα και να το επιλύσουμε γρήγορα, ώστε η επιχείρησή σας να επαναλειτουργήσει άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας που μας εμπιστεύονται εδώ και 20 χρόνια.

Μπορείτε να προγραμματίσετε μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο έλεγχο των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων σας ανάλογα με την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού. Μην ξεχνάτε ότι η πρόβλεψη είναι η καλύτερη θεραπεία για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε!

Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πελάτη μας στον Άλιμο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής, όπως οικιακούς πελάτες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, για κάθε είδους απόφραξη ή καθαρισμό παντός τύπου αγωγών στις καλύτερες τιμές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Βρισκόμαστε κοντά σας στον Άλιμο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες της εβδομάδας.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα:

 1. Για σταθερά: 210 68 16 321
 2. Για κινητά: 697 679 20 91
 3. Στείλτε μας μήνυμα!

Αποφράξεις Άλιμος Αναγνώστου – 210 68 16 321 – 697 679 20 91

Μενού
Call Now Button